- 5,179
- 4,236
- 113
Sağlık olsun agaUlan Adamı attım bildirim düşmedi böyle bir şey yok ya bir sürü kişi yazdı
Sağlık olsun agaUlan Adamı attım bildirim düşmedi böyle bir şey yok ya bir sürü kişi yazdı
Kaynak bilinmiyor puhhaaAnlaşmaya varıldı uçuş için son planlar yapacaklarmış bugun yada yarın kesin gelecekt
Puahahaa şl başlayınca goreecem sizin kutlamayiOsi işi bitti pazar kutlama var Alisamiyen de
Dost duyamadıkSağlam yerden konu güncel kalsın yarın 19:05 kadar
Aksaklık olabilir dost ama kesin gs de bu burda kalsın☺Dost duyamadık
@Başkan koyu gs Li laf etmeAdminler koyu gs li galiba neden msjlarim bu konuda siliniyor anlam veremedim kimseye laf etmiyorum kimseye sovmuyorum
Bilmiyordum öğrenmiş oldum dunde bi mesajimi baskan tek aktifti silinmişti ayagimizi denk alalim o halde turkeyin en büyük kulübü Galatasaray dir nokta@Başkan koyu gs Li laf etme
Umarım dostOsi işi %90 tamam anlaşmalar sağlanmış çoğu gazeteci yazdı akşam ya da yarın açıklanır resmi olarak
@Başkan koyu gs Li laf etme
ben fenerliyimBilmiyordum öğrenmiş oldum dunde bi mesajimi baskan tek aktifti silinmişti ayagimizi denk alalim o halde turkeyin en büyük kulübü Galatasaray dir nokta
Osi gelirse holi 500 er veriyo işi bozarsak 1.000 er dağıt sen 😂😂ben fenerliyim![]()