- 82,341
- 29,225
- 113
Hala oran acık ılgınc
Osimen oran 500 gelmez yokki para gs da
çok haklısınızUmarım gelmez gelmemesi Galatasaray için daha hayırlı
Gelmeden de şampiyon oluyordu zaten puahhaOsi tekrar Galatasaray’ını şampiyon yapmaya geliyor 🥳
satacagımız zamanda bu paralara gidecek yonetım bunları dusunmusturBence de gelmesin . En önemli özelliği acayip bir şekilde aidiyet duygusu ve hırsı . 75 + 3*16 = 123 çok çok çok büyük para
aynen knk çerez lig. osi yokken bazıları 30puan fark yiyordu, varken 40 değişen bişey yok gibi :dGelmeden de şampiyon oluyordu zaten puahha
Aynen fener düşünsün bjk yine arada şampiyon oluyor zaten puahhaaynen knk çerez lig. osi yokken bazıları 30puan fark yiyordu, varken 40 değişen bişey yok gibi :d
Aynen oyle yarin satiyom desen bisuru arap kulubu var gider biraz daha parasina katar bizde zarari cikartirizsatacagımız zamanda bu paralara gidecek yonetım bunları dusunmustur
Arap dışında alan yok zaten puhhaaAynen oyle yarin satiyom desen bisuru arap kulubu var gider biraz daha parasina katar bizde zarari cikartiriz
O degilde 13 dakkada 2 gol yediniz la 😀Arap dışında alan yok zaten puhhaa
Kadroya bak bi istersen puahahO degilde 13 dakkada 2 gol yediniz la 😀
bu dediğine kendin inanıyo musun knkArap dışında alan yok zaten puhhaa
Rakipte zaten yamalla falan oynuyo tabiKadroya bak bi istersen puahah
Ben yokum sahada olsam gorurdun puahaRakipte zaten yamalla falan oynuyo tabi
vah vah profil resmindeki adama 5 milyon maaşı araplar bile vermezdi size geldi çocukluk aşkım ayağına. 5 milyon maaş verdiniz şuna hatayı biraz kendinizde mi arasanız?Arap dışında alan yok zaten puhhaa