- 2,252
- 698
- 113
ne ozelı actı holıganBizi ilgilendiren tarafı tam olarak bu umarım doğru haberdir 500u alalım
ne ozelı actı holıganBizi ilgilendiren tarafı tam olarak bu umarım doğru haberdir 500u alalım
GS özelinde vergileri ödediğini biliyorum, devletle münasebet de arazi alımı için son zamanlarda en azından boyleHaklisin da kulüpler o zman hırsız para çalıyorlar neden o zman bu kadar borcumuz var diye bas bas bagiriyolar devletten yardim talep ediyorlar
devlet bedava su bile vermezHaklisin da kulüpler o zman hırsız para çalıyorlar neden o zman bu kadar borcumuz var diye bas bas bagiriyolar devletten yardim talep ediyorlar
Osimhen gelir oranı 500ne ozelı actı holıgan
Kanka 260milyon €'nun ne kadar yaptığından haberin var mı? 12.5milyar TLBen anlamıyorum
100 milyon stat geliri
60 milyon sponsorluk
50 milyon Avrupa
50 milyon forma ve türevleri
Totalde 260 milyon Euro gelir minimum
Böyle geliri olan takım yıllık 80 milyon ortalama transfer bütçesi
100 milyon maaş bütçesi karsilayabilir
Sen futbolda başarılı olursan bu gelirlerin hep artar
Diğer branşlarda daha kuvvetli kadrolar için sponsorluklar gelir
Buyuk takım büyüyerek buyur kuculerek değil
Liverpool 140 verdi tek adama
Neden
ondan gecıktı dmek transferOsimhen gelir oranı 500
Euro bazında soyledim zatenKanka 260milyon €'nun ne kadar yaptığından haberin var mı? 12.5milyar TL
saydıkların 1milyar falan yapar ancak
meritte ne arasın o para bjk fb basarı yok nereden gelıyo o paralar acaba bunlara baksana fomra satıslarına bak 3 buyuklerın sponsorlara bakMerit vermiştir parayı takmayın kafanıza bu kafar sezonda 2 mac ess gecer merit için parası cıkar yukarda işler böyle yürüyo
orduspor'a gelse nasıl olur kübra hanımUmarım gelmez gelmemesi Galatasaray için daha hayırlı
Borsa ve yapılan konutlar geliri yok bunun içinde. Hersene sermeya artışı oluyor ortalama 40 giriyor cebeBen anlamıyorum
100 milyon stat geliri
60 milyon sponsorluk
50 milyon Avrupa
50 milyon forma ve türevleri
Totalde 260 milyon Euro gelir minimum
Böyle geliri olan takım yıllık 80 milyon ortalama transfer bütçesi
100 milyon maaş bütçesi karsilayabilir
Sen futbolda başarılı olursan bu gelirlerin hep artar
Diğer branşlarda daha kuvvetli kadrolar için sponsorluklar gelir
Buyuk takım büyüyerek buyur kuculerek değil
Liverpool 140 verdi tek adama
Neden
Oley
Ins yamuk olmaz burdan
valla bu kez olacak gibi duruyor ama bakalım napoli başkanı belli olmaz askfjsajkfaIns yamuk olmaz burdan