Sahte site olmasın .dKonudan bağımsız soru soracağım da holigan güncelleme mi yapıyor oyun oynayamıyorum
4.lukten 3. olmak ıcın takım taaraftarımı solyluyo bunuTurkiye ligi için 120milyon maliyete ne gerek var icardi var zaten şl gruptan çıkmak imkansiz artik hiç gerek yok lüzumsuz transfer
Yok taraftar bazi için demiyorum insanim ya 120 milyon bana çok geliyor hele bide günümüz şartları düşünürsek ben takim tutuyorum sadece hiç birseyin bağımlısı değilim hamdolsun4.lukten 3. olmak ıcın takım taaraftarımı solyluyo bunu
Ben anlamıyorumTurkiye ligi için 120milyon maliyete ne gerek var icardi var zaten şl gruptan çıkmak imkansiz artik hiç gerek yok lüzumsuz transfer
Beyinsizlere laf anlatamazsın kardeşim aynı dusuncedeyim 4 tane 25 kuruş da 1 tl eder 1 tek 1 tl de farkına varamiyorlarArkadas şu osimhene pahali diyenlerde suzme slk. Ben fenerli olarak diyorum bakin biz fenerbahce olarak ali koc doneminde 7 yilda en az 15 forvet getirdik maliyeti toplayin 200 milyon euroyu gecmistir. Osimhen gibi bir forvet alsan 4 yil sende oynasa fiyati 75 olsa kâr mi edersin zarar mi? Hadi biraz beyin firtinasi yapalim.
Bu arada aaldiklarimizin hepsi curuk cikti samattadan tut ademi berisha nesyri dzeko batshuayi say say bitmez bitane lig kupasi yok karsiliginda parayi ufak ufak boşa savuracagina verecen iki taksit mi neyse 75 100 getircen a kalite adami biraz akil kullanmak lazimArkadas şu osimhene pahali diyenlerde suzme slk. Ben fenerli olarak diyorum bakin biz fenerbahce olarak ali koc doneminde 7 yilda en az 15 forvet getirdik maliyeti toplayin 200 milyon euroyu gecmistir. Osimhen gibi bir forvet alsan 4 yil sende oynasa fiyati 75 olsa kâr mi edersin zarar mi? Hadi biraz beyin firtinasi yapalim.
cogunu ekstra sponsorlar karsılıcak ayrıca forma satıslarıda cok katkı olucak ben forma vs almam ama ben bıle alıcam oshımen gelırseYok taraftar bazi için demiyorum insanim ya 120 milyon bana çok geliyor hele bide günümüz şartları düşünürsek ben takim tutuyorum sadece hiç birseyin bağımlısı değilim hamdolsun
Osimheni 3 sene sonra arabistana 100 milyon nakite de satarsinBu arada aaldiklarimizin hepsi curuk cikti samattadan tut ademi berisha nesyri dzeko batshuayi say say bitmez bitane lig kupasi yok karsiliginda parayi ufak ufak boşa savuracagina verecen iki taksit mi neyse 75 100 getircen a kalite adami biraz akil kullanmak lazim
ayrıca buyuk ıhtımalle sampıyonlar lıgınde 1 2 sene oynatılıp satılcak yonetım oyle anlasmıs oshımenleYok taraftar bazi için demiyorum insanim ya 120 milyon bana çok geliyor hele bide günümüz şartları düşünürsek ben takim tutuyorum sadece hiç birseyin bağımlısı değilim hamdolsun
Satmasan bile sana formasi sampiyonlugu avrupa basarisi 3 4 senede parasini hayli hayli cikarir. Taraftardan tepki almazsin insanlarda duzgun bir sey izlemis olur. Her sene sonunda da kimse sana staddan s.git istifa et diye sovmez.Osimheni 3 sene sonra arabistana 100 milyon nakite de satarsin
Bu nasıl türkçe gözlerim kanadı4.lukten 3. olmak ıcın takım taaraftarımı solyluyo bunu
Aynen sonuçta her şey ihtimaldirSatmasan bile sana formasi sampiyonlugu avrupa basarisi 3 4 senede parasini hayli hayli cikarir. Taraftardan tepki almazsin insanlarda duzgun bir sey izlemis olur. Her sene sonunda da kimse sana staddan s.git istifa et diye sovmez.
Bizi ilgilendiren tarafı tam olarak bu umarım doğru haberdir 500u alalımdediğin gibiyse akşam 8de holiden 500 gelicek![]()
Haklisin da kulüpler o zman hırsız para çalıyorlar neden o zman bu kadar borcumuz var diye bas bas bagiriyolar devletten yardim talep ediyorlarBen anlamıyorum
100 milyon stat geliri
60 milyon sponsorluk
50 milyon Avrupa
50 milyon forma ve türevleri
Totalde 260 milyon Euro gelir minimum
Böyle geliri olan takım yıllık 80 milyon ortalama transfer bütçesi
100 milyon maaş bütçesi karsilayabilir
Sen futbolda başarılı olursan bu gelirlerin hep artar
Diğer branşlarda daha kuvvetli kadrolar için sponsorluklar gelir
Buyuk takım büyüyerek buyur kuculerek değil
Liverpool 140 verdi tek adama
Neden