- 863
- 250
- 63
Hayırlı olsun
Ya kardesım yok oyle bısey anlasma olmamısGelsın artık gelecekse cok uzadı
Aynen oyleMsj kasmak için boş muhabbet serbest kalma maddesi 75 milyon süresi dün doldu yani Napoli isterse bu saatten sonra 500 milyonda ister konu kapanmıştır boş muhabbet osimen yıllar sonra belki geri gelir
Napoli başkanın metresi misin nereden geliyor bu net bilgilerMsj kasmak için boş muhabbet serbest kalma maddesi 75 milyon süresi dün doldu yani Napoli isterse bu saatten sonra 500 milyonda ister konu kapanmıştır boş muhabbet osimen yıllar sonra belki geri gelir
Mal futboldan anlayan herkes bunu bilir serbest kalma maddesinde süre vardır süre dün doldu sizin gibi mallar anlamazNapoli başkanın metresi misin nereden geliyor bu net bilgiler
Önemi yoktu ki gs zaten tek seferde 75 milyon koymuyordu ortaya.Msj kasmak için boş muhabbet serbest kalma maddesi 75 milyon süresi dün doldu yani Napoli isterse bu saatten sonra 500 milyonda ister konu kapanmıştır boş muhabbet osimen yıllar sonra belki geri gelir
HaklısınMal futboldan anlayan herkes bunu bilir serbest kalma maddesinde süre vardır süre dün doldu sizin gibi mallar anlamaz
ya bu arkadaş kendince dalga geçiyor yada fena keklenmiş. şuan osimhen transferinin içinde bulunduğu arapsaçı durum en az 2 hafta daha devam eder. çünkü henüz hiçbir resmi açıklama duymadık. sadece italyadaki 3 farklı gazeteci bile bambaska şeyler söylüyor. türkiyedeki gazetecilere girmiyorum bile. birisi çıkıyor teminat verilemediği için kabul edilmedi diyor. kimisi diyor sonraki satıştan yüzde 20 pay istediği için reddedildi diyor. hatta uğur karakullukcu geçen gün çıkmış napoli başkanı için gsli transfer komitesini göstererek siktirip gitsinler bunlara satmayacağm diye bir iddia ortaya attı. kısacası şuan bu transferde ne olacağını bırak seni beni gazetecileri osimhen ile napoli baskanının kendisi bile bilmiyor o yüzden çok da ciddiye almayın.Evet osi gs de artık kesinleşti yarın 19:05 imza atacak hayırlı olsun..
Osimheni sevmiyorlar. PSG istese anında alır boş laf mesela böyle saçma haberler pompaliyorlar. Adamlar süreci uzatıp 75 milyonu nakit almak istiyorlarya bu arkadaş kendince dalga geçiyor yada fena keklenmiş. şuan osimhen transferinin içinde bulunduğu arapsaçı durum en az 2 hafta daha devam eder. çünkü henüz hiçbir resmi açıklama duymadık. sadece italyadaki 3 farklı gazeteci bile bambaska şeyler söylüyor. türkiyedeki gazetecilere girmiyorum bile. birisi çıkıyor teminat verilemediği için kabul edilmedi diyor. kimisi diyor sonraki satıştan yüzde 20 pay istediği için reddedildi diyor. hatta uğur karakullukcu geçen gün çıkmış napoli başkanı için gsli transfer komitesini göstererek siktirip gitsinler bunlara satmayacağm diye bir iddia ortaya attı. kısacası şuan bu transferde ne olacağını bırak seni beni gazetecileri osimhen ile napoli baskanının kendisi bile bilmiyor o yüzden çok da ciddiye almayın.
oyuncu sana gelmek istiyor isteyen alır muhabbeti osimhen artık ben vazgeçtim diyene kadar boş muhabbet. parayı basıp almakla olsaydı araplar şimdiye antrenmana bile çıkarmıştı adamı. osimhen ben sadece gsde oynamak istiyorum dediği sürece napoli sadece gsyi beklemek zorunda şimdilik. ama bizim ahrazlar ocak ayından beri paramız hazır sponsorlarımız hazır diye atıp tuttu muhtemelen osimhen de evet derken iyi bari bunlar transferi halleder diye düşündü ama öyle olmadı. osimhen ben elimden geleni yaptım ama artık beklemek istemiyorum derse anca al hilal veya psg gibi parayı verip maaşta osi ile anlaşan alır ama şimdilik osi de bizden taraf zaten bu transferi ayakta tutan şimdilik onun bize gelmek isteyişi. bugün yarın sonuçlanır diyenler de sadece sıkıyor bu transfer en az 2 hafta daha sürüncemede kalır. napoli başkanının deliliği nerde biterse artık.Osimheni sevmiyorlar. PSG istese anında alır boş laf mesela böyle saçma haberler pompaliyorlar. Adamlar süreci uzatıp 75 milyonu nakit almak istiyorlar
PSG isterse alır diğerleri yorum.oyuncu sana gelmek istiyor isteyen alır muhabbeti osimhen artık ben vazgeçtim diyene kadar boş muhabbet. parayı basıp almakla olsaydı araplar şimdiye antrenmana bile çıkarmıştı adamı. osimhen ben sadece gsde oynamak istiyorum dediği sürece napoli sadece gsyi beklemek zorunda şimdilik. ama bizim ahrazlar ocak ayından beri paramız hazır sponsorlarımız hazır diye atıp tuttu muhtemelen osimhen de evet derken iyi bari bunlar transferi halleder diye düşündü ama öyle olmadı. osimhen ben elimden geleni yaptım ama artık beklemek istemiyorum derse anca al hilal veya psg gibi parayı verip maaşta osi ile anlaşan alır ama şimdilik osi de bizden taraf zaten bu transferi ayakta tutan şimdilik onun bize gelmek isteyişi. bugün yarın sonuçlanır diyenler de sadece sıkıyor bu transfer en az 2 hafta daha sürüncemede kalır. napoli başkanının deliliği nerde biterse artık.
ha sen geçende bana dmden sövensin askfjsakf ne yüzle bana yorum yapıyorsun sen hala utanmaz seniPSG isterse alır diğerleri yorum.
Emin ol size ne pele gelir ne Maradona isteseler de gelemezler puahhaBizim için saat her daim 19:07 Pele de gelse Maradona da gelse farkermez