- 4,671
- 2,588
- 113
Osimheni napoliden isteyenin iki yüzü vermeyenin bir yüzü kara.gsye hayırlı olsun harbiden gelmiş adam Ekli dosyayı görüntüle 813252
Osimheni napoliden isteyenin iki yüzü vermeyenin bir yüzü kara.gsye hayırlı olsun harbiden gelmiş adam Ekli dosyayı görüntüle 813252
Kahvaltıyı beraber yaparsınız gözün aydınOsi geliyor sabah uçağıyla öğlen burda
Kesin ise bende bilet bakayım dostOsi geliyor sabah uçağıyla öğlen burda
ahahaha o adam instagramda 2 günde bir ortaya bir taş atıyor reels videoları gör her gün 4 kaleci adayımız bunlar bilmem 3-5 oyuncu paylaşıyor bunlarda geliyor ertem şener gibi bol keseden sallıyorCem cengiz UZAN 🚨🚨🚨😍😍😍 dediyse olur
Yok kuzen ya Cem uzan falan değil☺☺ahahaha o adam instagramda 2 günde bir ortaya bir taş atıyor reels videoları gör her gün 4 kaleci adayımız bunlar bilmem 3-5 oyuncu paylaşıyor bunlarda geliyor ertem şener gibi bol keseden sallıyor![]()
Ciddi misin lan gardaşım Doğru de nolur yoruldum artıkEvet osi gs de artık kesinleşti yarın 19:05 imza atacak hayırlı olsun..
Yorulma gardaşım geliyor bitti.Ciddi misin lan gardaşım Doğru de nolur yoruldum artık
inan ki sen cem uzandan daha güvenlir kaynaksın kuzenYok kuzen ya Cem uzan falan değil☺☺
Kuzen çalıştım bugün clup teydim biri ile öyle görüştüm yani sağlam kaynak o yüzden umarım yanılmayız ama bugün İstanbul’a geliyormuşinan ki sen cem uzandan daha güvenlir kaynaksın kuzenyarın holiyi çekeriz artık
He bide 500 TL olayı var demi iyi millet kazansın çeksingelmezsede holinin 500 lirasını senden isteyecek en az 300 üye var burada![]()
Ulan rahatsız benim msj kasmaya ihtaycım mı var tenekeAdam sırf mesaj kasmak ıcın konu acmıs
Teneke kndın gıbı bos konu acma, sırf konusmak icin bugun imzayı atmasın, sana etek gıydırtcem burdaUlan rahatsız benim msj kasmaya ihtaycım mı var teneke