Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Venombet 555 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saldiray04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,383
441
83
Reisim ilk 100kisi olayı felan varmış.sitede şu an için bonus yok millet boşa üye olmasın kilitle @Shellac

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,212
7,291
113
nereden uydurdun nerede gördün bunu merak ettim mq
Bizi aradılar aga gece 2 de çekim verdik öğleden sonra iptal ettiler odemesiler arayıp bi hafta sonra acilisimiz var sizler ilk 100 üye arasına girdiniz açılışta bakiye eklenecek diyip yol yaptılar

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,888
1,796
113
Olm ne mal adamlarsiniz ya akşamdan beri ödeme bekledik ilk çekim verenlerden biriyim.490 kere yazıldı üye olmayın çekim Mekim yok diye 478 sayfa olmuş hala mail gelmedi bonusu bulamadım çekim verdim şimdi vs vs uğraşmayın boşuna işte bi siz uyanık herhalde çekim verelimde belki gelir düşüncesinde olan.adamlar aradı sabah işte çekimi gondermiyorlar bir sürü kişi uyarmış ama kafa yok adamda diyor ki gotunden uydurma.ya neyin peşindesiniz anlamıyorum.aksama şikayet konusu bile açarsınız siz.gercekten pes kimsenin çekimi gelmedi hepsi iptal oldu iptal.bunlari uğraşmayın diye yazıyorum cevrimiz biter cekim verirsiniz hayal kırıklığı yaşarsınız.

Zelihaizetin2203

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
56
28
Olm ne mal adamlarsiniz ya akşamdan beri ödeme bekledik ilk çekim verenlerden biriyim.490 kere yazıldı üye olmayın çekim Mekim yok diye 478 sayfa olmuş hala mail gelmedi bonusu bulamadım çekim verdim şimdi vs vs uğraşmayın boşuna işte bi siz uyanık herhalde çekim verelimde belki gelir düşüncesinde olan.adamlar aradı sabah işte çekimi gondermiyorlar bir sürü kişi uyarmış ama kafa yok adamda diyor ki gotunden uydurma.ya neyin peşindesiniz anlamıyorum.aksama şikayet konusu bile açarsınız siz.gercekten pes kimsenin çekimi gelmedi hepsi iptal oldu iptal.bunlari uğraşmayın diye yazıyorum cevrimiz biter cekim verirsiniz hayal kırıklığı yaşarsınız.
teşekkürler

Saldiray04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,383
441
83
Bu sayfaya kadar yazdın mı milleti uyardın mı yok birde acayip acayip ahkam kesiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...