- 1,383
- 441
- 83
Çekim paylaşım yolları her yerde şikayet etmekle bitmiyor reis bosverNe beyinsizsnz aq keşke ölsen
Çekim paylaşım yolları her yerde şikayet etmekle bitmiyor reis bosverNe beyinsizsnz aq keşke ölsen
Linki atabilirmisin kardesÜye oldum lakin bonuslarım kısmında bonus yok ne ayak bu anlamadim.muhtemelen kaldırıldı oto tanimlanmiyorEkli dosyayı görüntüle 806070
nereden uydurdun nerede gördün bunu merak ettim mqReisim ilk 100kisi olayı felan varmış.sitede şu an için bonus yok millet boşa üye olmasın kilitle @Shellac
Bizi aradılar aga gece 2 de çekim verdik öğleden sonra iptal ettiler odemesiler arayıp bi hafta sonra acilisimiz var sizler ilk 100 üye arasına girdiniz açılışta bakiye eklenecek diyip yol yaptılarnereden uydurdun nerede gördün bunu merak ettim mq
Doğru uydurma yok benide aradılarnereden uydurdun nerede gördün bunu merak ettim mq
ÇIKMIYOR KİBonuslardan otomatik seçiyorsun
Hacı bu piyasa artık bitik malesefÇIKMIYOR Kİ
teşekkürlerOlm ne mal adamlarsiniz ya akşamdan beri ödeme bekledik ilk çekim verenlerden biriyim.490 kere yazıldı üye olmayın çekim Mekim yok diye 478 sayfa olmuş hala mail gelmedi bonusu bulamadım çekim verdim şimdi vs vs uğraşmayın boşuna işte bi siz uyanık herhalde çekim verelimde belki gelir düşüncesinde olan.adamlar aradı sabah işte çekimi gondermiyorlar bir sürü kişi uyarmış ama kafa yok adamda diyor ki gotunden uydurma.ya neyin peşindesiniz anlamıyorum.aksama şikayet konusu bile açarsınız siz.gercekten pes kimsenin çekimi gelmedi hepsi iptal oldu iptal.bunlari uğraşmayın diye yazıyorum cevrimiz biter cekim verirsiniz hayal kırıklığı yaşarsınız.
Bastan sona oku bilgiyi alanlar paylaşmamış.burda heyecan arıyorum millet bonusu kullanmasın diye tevbe tevbe birde nerden uydurdun diyor.arkadas bende kullanamadimnereden uydurdun nerede gördün bunu merak ettim mq
Bu sayfaya kadar yazdın mı milleti uyardın mı yok birde acayip acayip ahkam kesiyorsunOlm ne mal adamlarsiniz ya akşamdan beri ödeme bekledik ilk çekim verenlerden biriyim.490 kere yazıldı üye olmayın çekim Mekim yok diye 478 sayfa olmuş hala mail gelmedi bonusu bulamadım çekim verdim şimdi vs vs uğraşmayın boşuna işte bi siz uyanık herhalde çekim verelimde belki gelir düşüncesinde olan.adamlar aradı sabah işte çekimi gondermiyorlar bir sürü kişi uyarmış ama kafa yok adamda diyor ki gotunden uydurma.ya neyin peşindesiniz anlamıyorum.aksama şikayet konusu bile açarsınız siz.gercekten pes kimsenin çekimi gelmedi hepsi iptal oldu iptal.bunlari uğraşmayın diye yazıyorum cevrimiz biter cekim verirsiniz hayal kırıklığı yaşarsınız.