- 1,248
- 495
- 83
Site calısmıyor , pasif
Nasıl çalışmıyor biz nasıl oynadık çekim verdim ödeme bekliyorumSite calısmıyor , pasif
şuan calısmıyor olabilirmi acaba ?Nasıl çalışmıyor biz nasıl oynadık çekim verdim ödeme bekliyorum
Bilmiyorum kardeşim ben her hangi bir sorun yaşamadım sağlam alt yapı aslındaşuan calısmıyor olabilirmi acaba ?
Yazarım gelirse eğer canlı kapalıydı şuan açık bağlanmaya çalışıyorum fakat yarım saat oldu hala 2 kişi var önümde
Bencede ödeme gelecek sağlam alt yapılı ve lisansı aktif bir siteÖdeme gelecek beyler site yeni sakşn olun az Allah için ne sabırsız adamlarsınız be
O zaman niye yalan konsuuyormusuz gibi cevaplar veiryosun ?Bilmiyorum kardeşim ben her hangi bir sorun yaşamadım sağlam alt yapı aslında
Site adamıyız biz ortak açtık sizi çarpacaz kralO zaman niye yalan konsuuyormusuz gibi cevaplar veiryosun ?
Sen sorun yaşamamışsın ama suan sorun var demek ki hemen bir site savunuculuğuna başlıyorsun
carpmazsan çarparlar dikkat etSite adamıyız biz ortak açtık sizi çarpacaz kral
Kardeşim oyunlarda her hangi bir sorun yaşamadım şuan belki yoğunluktan dolayı sorun olabilirO zaman niye yalan konsuuyormusuz gibi cevaplar veiryosun ?
Sen sorun yaşamamışsın ama suan sorun var demek ki hemen bir site savunuculuğuna başlıyorsun
tamamdır dostum üslübu biraz farklı algıladım sanırım kusura bakma bir an biraz sert cıkıştım gibi oldu şuan niyetini daha iyi anladımKardeşim oyunlarda her hangi bir sorun yaşamadım şuan belki yoğunluktan dolayı sorun olabilir
İşlem kontrol etmeye başladılar yani buda bi gelismeBenim çekim iptal edildi canlı desteği bekliyorum nedenini soracağım!
Sen bana bişey yapamazsın dayıcımmmcarpmazsan çarparlar dikkat et![]()
Kanka geçenlerde bi site daha böyle oldu ismini unuttum herkes saydı sövdü site çatır çatır ödediİşlem kontrol etmeye başladılar yani buda bi gelisme
nereden verecekBitalih yarış sitesi 15 dakika sonra kod verecek. Atyarışında değerlendirin.
Mobil site üzerinde görebilirsiniz.
Vala acelemiz yok yatirimda yapmadık öderse öder odemezse çokta.. 😂Kanka geçenlerde bi site daha böyle oldu ismini unuttum herkes saydı sövdü site çatır çatır ödedi