Site deyim şuan sıkıntı yok..Siteye giriş yapabilen varmı![]()
Site deyim şuan sıkıntı yok..Siteye giriş yapabilen varmı![]()
11000 yaptım rulette çekim verdim işleme alınıyor yazdı5500 değerinde oyun oynaman gerekiyor 500 çekebilmek için ama kardeş ben gece çekim talebi verdim hala aynı duruyor vereceklerdir meçhul...
Daha çok beklersin kardeş ben gece iki de talep verdim hala sonuç yok...11000 yaptım rulette çekim verdim işleme alınıyor yazdı
Kaldırsınlar şu namussuzları forumdanAbi temsilci filan yok site hikaye geceden belli çekim verdim bir cacık olmadı bekliyoruz
Yok kardeş site ölü taklidi yapıyor ..12 k yaptım çekim verdim ödeme alan var mı
HavaleBu altyapı hep sorunsuz ödedi bakalım bu sefer ne olacak hangi yöntemle çekim verdiniz siz
Kanka sakşn ödeyecek bu aite emin ol geçenlerde de bi site vardınbunun gibi canlı falan yoktu adamlar ödediAbi şu yavsaklari engelleyin formdan bu nedir
Kanka ekliyor bonus bakşyesi olarak gözüküyor bas para miktarı gösteren yere altta görürsünSiz yine iyisiniz benim tutan kuponların kazançlarını bakiyeye eklemediler şaka gibi ilk Sefa basıma geldi
Profil sonra bakiyeye basSiz yine iyisiniz benim tutan kuponların kazançlarını bakiyeye eklemediler şaka gibi ilk Sefa basıma geldi