Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Venombet 555 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Herkes çekim yapmış çekemeyen tek benim galiba

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Dost bunu görünce anladımki bu site sanki slotlari ayarlamış Bi nevi insanlar yatırıma yönelsindiye sadece Bi düşünce
Ya bir site slotlari nasıl ayarlasin siz iyi misiniz böyle bir şey mümkün değil, sitenin sahte olması lazım. Sahteyse dediğin okeyde

legolasoft

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
38
28
Peki ben bişe diyim kardeşim senin canını kimse sıktıda geldin burda şov yapıyorsun burda kimse 30dakkada kendini paralamadı kendi kendine bişeler uyduruyorsun sanırım birazda kendinde bir şeyler aramalısın
Hadi ben şov yapıyorum, kabul ettik diyelim senin bu site ile alakalı derdin nedir kardeşim? Kan davası güdüyormuş gibi niye salliyorsun siteye? Millete üye olmayın felan demeyi bıraktım oyunları bilerek açıp bi oyun peşindeler felan diyorsun :) Komiksin, kaba ve vasat bir adamsın ama anlat dinleyelim ne derdin var burda?

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Bilmediğin çok şey var kardeşim site ayarlayabilir
Site ayarlayamaz. O zaman her site ayarlasin kimse kazanamasin arada 1-2 açsınlar böyle bir şey mümkün mü, kendi hayal dünyanızda bir şey kuruyorsunuz sonra inanıyorsunuz

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Hadi ben şov yapıyorum, kabul ettik diyelim senin bu site ile alakalı derdin nedir kardeşim? Kan davası güdüyormuş gibi niye salliyorsun siteye? Millete üye olmayın felan demeyi bıraktım oyunları bilerek açıp bi oyun peşindeler felan diyorsun :) Komiksin, kaba ve vasat bir adamsın ama anlat dinleyelim ne derdin var burda?
Dostum ben siteye hiç sallamadım hepsine Bi düşünce dedim ve üye olmayın deme amacımı oraya yazdım cekim verenlerin çekimi gelsin öyle üye olun dedim burdaki amacım boş yere üye olup bilgilerini vermesin insanlar
Kusura bakma ama gerçekten senin psikolojik durumun kötü ya tartışmaya yer arıyorsun yada hiç konuşacak kimsen yok

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Ya bir site slotlari nasıl ayarlasin siz iyi misiniz böyle bir şey mümkün değil, sitenin sahte olması lazım. Sahteyse dediğin okeyde
Valla kardeşim ozaman bana söylesene neden siteden siteye kazanc faktörü değişiyor bazı sitelerde bir oyunda iyi kazanç yaparken bazı sitelerde kazanmak imkansız oluyor

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Valla kardeşim ozaman bana söylesene neden siteden siteye kazanc faktörü değişiyor bazı sitelerde bir oyunda iyi kazanç yaparken bazı sitelerde kazanmak imkansız oluyor
O zaman sana Bir soru, Kazandığın siteler niye senin kazanman için slotları ayarlasinlar? Sonuçta kumarın en temeli kaybetmek.

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
O zaman sana Bir soru, Kazandığın siteler niye senin kazanman için slotları ayarlasinlar? Sonuçta kumarın en temeli kaybetmek.
Bak kazanmak var kaybetmek bide araya şunu ekle yarı kazanmak hiç bir site kazandırmıyor ben kazandiri demiyorum x site 3 kazandırır x site 1 kazandırır ama hiç bir site çok fazla kazandırmaz

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
2,376
113
Ödeme beklemeyin maalesef sitenin slotları sahte

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,589
1,585
113
melgar ilk yarı atsa çekcektik atmaadı yaratnı iktiklerim sıfırlandık

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Bak kazanmak var kaybetmek bide araya şunu ekle yarı kazanmak hiç bir site kazandırmıyor ben kazandiri demiyorum x site 3 kazandırır x site 1 kazandırır ama hiç bir site çok fazla kazandırmaz
Kendin yukarıda iyi kazanç yapmaktan bahsetmişsin burda iyi kazanç alınmıyor demişsin. Siteden siteye kazanç miktarı değişebiliyor. Ama o senin girdiğin oyunlar o an odeyebilcegi betlerden, şansından kaynaklı. Slotlarin ayarlanmasi ile ilgili değil. Geçen bir siteye 500 attım. 10 bin çektim. Site niye benim kazanmam icin slotları ayarlasin mesela? Veya ben kaybederken başka biri o site de çok yüksek miktarlar nasıl kazanabiliyor? Senin fikrimce ayarliya sonuçta. Daha fazla uzatmicam fikrine saygı duyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...