- 2,461
- 845
- 113
Herkes çekim yapmış çekemeyen tek benim galiba
Dost bunu görünce anladımki bu site sanki slotlari ayarlamış Bi nevi insanlar yatırıma yönelsindiye sadece Bi düşünce
İşte diyorum ya gerçek parayla vermesler şerrolarrDost bunu görünce anladımki bu site sanki slotlari ayarlamış Bi nevi insanlar yatırıma yönelsindiye sadece Bi düşünce
Belkide dostİşte diyorum ya gerçek parayla vermesler şerrolarr
Ya bir site slotlari nasıl ayarlasin siz iyi misiniz böyle bir şey mümkün değil, sitenin sahte olması lazım. Sahteyse dediğin okeydeDost bunu görünce anladımki bu site sanki slotlari ayarlamış Bi nevi insanlar yatırıma yönelsindiye sadece Bi düşünce
Hadi ben şov yapıyorum, kabul ettik diyelim senin bu site ile alakalı derdin nedir kardeşim? Kan davası güdüyormuş gibi niye salliyorsun siteye? Millete üye olmayın felan demeyi bıraktım oyunları bilerek açıp bi oyun peşindeler felan diyorsunPeki ben bişe diyim kardeşim senin canını kimse sıktıda geldin burda şov yapıyorsun burda kimse 30dakkada kendini paralamadı kendi kendine bişeler uyduruyorsun sanırım birazda kendinde bir şeyler aramalısın
Bilmediğin çok şey var kardeşim site ayarlayabilirYa bir site slotlari nasıl ayarlasin siz iyi misiniz böyle bir şey mümkün değil, sitenin sahte olması lazım. Sahteyse dediğin okeyde
Site ayarlayamaz. O zaman her site ayarlasin kimse kazanamasin arada 1-2 açsınlar böyle bir şey mümkün mü, kendi hayal dünyanızda bir şey kuruyorsunuz sonra inanıyorsunuzBilmediğin çok şey var kardeşim site ayarlayabilir
Dostum ben siteye hiç sallamadım hepsine Bi düşünce dedim ve üye olmayın deme amacımı oraya yazdım cekim verenlerin çekimi gelsin öyle üye olun dedim burdaki amacım boş yere üye olup bilgilerini vermesin insanlarHadi ben şov yapıyorum, kabul ettik diyelim senin bu site ile alakalı derdin nedir kardeşim? Kan davası güdüyormuş gibi niye salliyorsun siteye? Millete üye olmayın felan demeyi bıraktım oyunları bilerek açıp bi oyun peşindeler felan diyorsunKomiksin, kaba ve vasat bir adamsın ama anlat dinleyelim ne derdin var burda?
Valla kardeşim ozaman bana söylesene neden siteden siteye kazanc faktörü değişiyor bazı sitelerde bir oyunda iyi kazanç yaparken bazı sitelerde kazanmak imkansız oluyorYa bir site slotlari nasıl ayarlasin siz iyi misiniz böyle bir şey mümkün değil, sitenin sahte olması lazım. Sahteyse dediğin okeyde
Bu benim fikrim kardeşim ben buna inanıyorumSite ayarlayamaz. O zaman her site ayarlasin kimse kazanamasin arada 1-2 açsınlar böyle bir şey mümkün mü, kendi hayal dünyanızda bir şey kuruyorsunuz sonra inanıyorsunuz
O zaman sana Bir soru, Kazandığın siteler niye senin kazanman için slotları ayarlasinlar? Sonuçta kumarın en temeli kaybetmek.Valla kardeşim ozaman bana söylesene neden siteden siteye kazanc faktörü değişiyor bazı sitelerde bir oyunda iyi kazanç yaparken bazı sitelerde kazanmak imkansız oluyor
Fikrine saygi duyuyorum sadece mümkün olmadığını söylüyorum. Site sahteyse okey sahte değilse hiç bir şey ayarlayamazlarBu benim fikrim kardeşim ben buna inanıyorum
Bak kazanmak var kaybetmek bide araya şunu ekle yarı kazanmak hiç bir site kazandırmıyor ben kazandiri demiyorum x site 3 kazandırır x site 1 kazandırır ama hiç bir site çok fazla kazandırmazO zaman sana Bir soru, Kazandığın siteler niye senin kazanman için slotları ayarlasinlar? Sonuçta kumarın en temeli kaybetmek.
Senin maxwini tarattık sahte slotlar pragmatiğe bildirildi site
Kendin yukarıda iyi kazanç yapmaktan bahsetmişsin burda iyi kazanç alınmıyor demişsin. Siteden siteye kazanç miktarı değişebiliyor. Ama o senin girdiğin oyunlar o an odeyebilcegi betlerden, şansından kaynaklı. Slotlarin ayarlanmasi ile ilgili değil. Geçen bir siteye 500 attım. 10 bin çektim. Site niye benim kazanmam icin slotları ayarlasin mesela? Veya ben kaybederken başka biri o site de çok yüksek miktarlar nasıl kazanabiliyor? Senin fikrimce ayarliya sonuçta. Daha fazla uzatmicam fikrine saygı duyuyorumBak kazanmak var kaybetmek bide araya şunu ekle yarı kazanmak hiç bir site kazandırmıyor ben kazandiri demiyorum x site 3 kazandırır x site 1 kazandırır ama hiç bir site çok fazla kazandırmaz
Bunu nerden yapıyorsun?Senin maxwini tarattık sahte slotlar pragmatiğe bildirildi site