- 6,543
- 5,705
- 113
Dost ben öylesine girdim club tropicana oyununa balıkçı tarzı oyun yani şans işiHangi oyunu oynayalım arkadaşlar
Dost ben öylesine girdim club tropicana oyununa balıkçı tarzı oyun yani şans işiHangi oyunu oynayalım arkadaşlar
Evet Türkçeye çevirmiştim 😂Sayfayı Türkçeye çevir mi dedin 😄
Harbi çok mantıklıSayfayı Türkçeye çevir mi dedin 😄
Venomu zehir olarak çevirmesi normal o zaman 😄 bu arada çekim verenler yarın sabahı beklesinEvet Türkçeye çevirmiştim 😂
Türkçeye çevirince zehirbet yazıyor 😂Harbi çok mantıklı
👏🏻Bu forumda yaşayan garip bir insan formu var, kelimelerle anlatılmaz.. 2-3 mesaj sonra da 'konu kilit!!!' diye veryansın edenleri okuruz muhtemelen.. Site piyasaya çıkalı bir kaç saat olmuş, altyapısı öyle dandik bir altyapı da değil.. 30 dakika içinde çekim ödenmedi diye kendini paralamak nedir : ) Herhalde bütün bunlarin sebebi patolojik kumar bağımlılığı ve oynama isteği.. Pek mesaj yazmam ama dayanamadım artık valla :/
Ne anlatmak istediğini anlamayacak Cook insan var.Bu forumda yaşayan garip bir insan formu var, kelimelerle anlatılmaz.. 2-3 mesaj sonra da 'konu kilit!!!' diye veryansın edenleri okuruz muhtemelen.. Site piyasaya çıkalı bir kaç saat olmuş, altyapısı öyle dandik bir altyapı da değil.. 30 dakika içinde çekim ödenmedi diye kendini paralamak nedir : ) Herhalde bütün bunlarin sebebi patolojik kumar bağımlılığı ve oynama isteği.. Pek mesaj yazmam ama dayanamadım artık valla :/
Sitede benim gibi uzun yılarr üye olup dahil olmamak en doğrusuBu forumda yaşayan garip bir insan formu var, kelimelerle anlatılmaz.. 2-3 mesaj sonra da 'konu kilit!!!' diye veryansın edenleri okuruz muhtemelen.. Site piyasaya çıkalı bir kaç saat olmuş, altyapısı öyle dandik bir altyapı da değil.. 30 dakika içinde çekim ödenmedi diye kendini paralamak nedir : ) Herhalde bütün bunlarin sebebi patolojik kumar bağımlılığı ve oynama isteği.. Pek mesaj yazmam ama dayanamadım artık valla :/
Peki ben bişe diyim kardeşim senin canını kimse sıktıda geldin burda şov yapıyorsun burda kimse 30dakkada kendini paralamadı kendi kendine bişeler uyduruyorsun sanırım birazda kendinde bir şeyler aramalısınBu forumda yaşayan garip bir insan formu var, kelimelerle anlatılmaz.. 2-3 mesaj sonra da 'konu kilit!!!' diye veryansın edenleri okuruz muhtemelen.. Site piyasaya çıkalı bir kaç saat olmuş, altyapısı öyle dandik bir altyapı da değil.. 30 dakika içinde çekim ödenmedi diye kendini paralamak nedir : ) Herhalde bütün bunlarin sebebi patolojik kumar bağımlılığı ve oynama isteği.. Pek mesaj yazmam ama dayanamadım artık valla :/