Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Venombet 555 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Boşuna üye olmayın çekim yapanların çekimi gelirse üye olmayın bencede

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,085
5,843
113
Hiç ödeyecek gibi değil yaprak kimildamiyor sitede

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
50 dkdır işleme alınınuorda bu altyapnın siteleri deneme ödemiyor genellikle

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,180
7,271
113
Herkez hemen hemen çekim vermiş bu işte bi ibnelik var he sanki tokatci diycem yatırım şartı yok ne ayak bunlar mk 😂

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Gittim Barcelona libertad 8 orandan son iki dakika kala gol oynadım kaybettim şimdi yaticam uyuyorum kaybederek uyandım kaybederek uyuyorum

legolasoft

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
38
28
Bu forumda yaşayan garip bir insan formu var, kelimelerle anlatılmaz.. 2-3 mesaj sonra da 'konu kilit!!!' diye veryansın edenleri okuruz muhtemelen.. Site piyasaya çıkalı bir kaç saat olmuş, altyapısı öyle dandik bir altyapı da değil.. 30 dakika içinde çekim ödenmedi diye kendini paralamak nedir : ) Herhalde bütün bunlarin sebebi patolojik kumar bağımlılığı ve oynama isteği.. Pek mesaj yazmam ama dayanamadım artık valla :/

Bunların bi de sürekli negatif yayıp argo konuşan, her paylaşıma babasının forumu gibi üstten üstten atarlanan kafatasında beyni olmayan türleri var.. Yöneticilere tavsiyem artık farkına varıp su tiplere ayar verip düzeni sağlasınlar. Kaliteli, düzgün insanlar da muhtemelen bu yüzden forumda paylaşım yapmıyor.

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
719
155
43
Bu forumda yaşayan garip bir insan formu var, kelimelerle anlatılmaz.. 2-3 mesaj sonra da 'konu kilit!!!' diye veryansın edenleri okuruz muhtemelen.. Site piyasaya çıkalı bir kaç saat olmuş, altyapısı öyle dandik bir altyapı da değil.. 30 dakika içinde çekim ödenmedi diye kendini paralamak nedir : ) Herhalde bütün bunlarin sebebi patolojik kumar bağımlılığı ve oynama isteği.. Pek mesaj yazmam ama dayanamadım artık valla :/
👏🏻

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,889
1,804
113
Ne anlatmak istediğini anlamayacak Cook insan var.

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,480
2,379
113
Sitede benim gibi uzun yılarr üye olup dahil olmamak en doğrusu

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Peki ben bişe diyim kardeşim senin canını kimse sıktıda geldin burda şov yapıyorsun burda kimse 30dakkada kendini paralamadı kendi kendine bişeler uyduruyorsun sanırım birazda kendinde bir şeyler aramalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...