Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 45K Hedef 200K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,730
5,207
113
Allah kimseye muhtaç etmesin kral paramız olunca dostum diyenler düşmanımız ile dost olmuş para için :)
Kral boşver ikinizde forumun eskilerindensiniz yarın yine yüz yüze bakacağız burada, kalp kırmaya gerek yok zaten herkes gergin psikolojiler pamuk ipligine bağlı hiç uzatmaya gerek yok

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,186
1,903
113
Allah daha cok versin tebrikler de 200k alıyosun bari 10 kisiye dağıt 1 er k genclerin işi çözülsün maksat veren el sevilir unutmayın para gelşr gider

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,186
1,903
113
Onlybet rollden 160k mı ne almıştın dağıtım yapmamıştın yanlış hatırlamıyorsam dost

bu sadece yaptıgım etkinlik özelden sevdigim insanlara yolladıgımı saymıyorum boş boş konusmayın

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,056
9,574
113

bu sadece yaptıgım etkinlik özelden sevdigim insanlara yolladıgımı saymıyorum çakkal çakkal konusmayın
Özeli biz bilmeyiz. iyi hoş 7k dağıtmışsın kesene bereket ama vecna da sürekli etkinlik açıp dağıtım yapıyor haksızlık yapmamak lazım.

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,186
1,903
113
Özeli biz bilmeyiz. iyi hoş 7k dağıtmışsın kesene bereket ama vecna da sürekli etkinlik açıp dağıtım yapıyor haksızlık yapmamak lazım.
Yalakalık yapacan diye geç bunları, oynamadıgım bahsin dağıtımını nası yapayım gir bak profilime bizde yapmısızdor denk geldikce roll vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...