- 371
- 66
- 28
Kabul edildiyse öderler
Kanka bi çıkarı olmayan adam niye böyle şeylerle uğraşsınKim para kovaliyor 😂 ? Uyanamadin heralde
Sen artniyetli bir zihne sahipsin, benim adamla muhabbetim farklı gorusuyorum konuşuyorum seyimin keyfine takılıyorum onu anlayamadiysan önceki mesajlarimi okumadin sanirim.Kanka bi çıkarı olmayan adam niye böyle şeylerle uğraşsın
Grand hepmi böyle abi odemlerde uzun mu sürüyor yoksa sabah saati diyemi100 bin kabul edildi hesaba daha gelmedi diger 100 bin de 1 saat sonra çekim vereblcem
Bu kumar işleri sıkıntılı birgün zirveyi görürsün ertesi gün kuru ekmeğe muhtaç duruma gelirsin Allah hepimizin sonunu hayretsin ne diyeyimVay be onlybet roll ünde paralar basıyordun şimdi para kovalıyon bu kumar insanı vezirde eder rezilde bırakmak lazım
HahahahhahahahhaSen artniyetli bir zihne sahipsin, benim adamla muhabbetim farklı gorusuyorum konuşuyorum seyimin keyfine takılıyorum onu anlayamadiysan önceki mesajlarimi okumadin sanirim.
Ben sana niye böyle bir aciklama yaptim onu bilemedim şuan 😂
Vay be canlı desteğe bak durduk yere saydirmis kral sana.. Daha neler gorecegizParamı verin
Ekli dosyayı görüntüle 899876
Bana saydırsa onun sülalesinden çıkarım 😄😄😄Vay be canlı desteğe bak durduk yere saydirmis kral sana.. Daha neler gorecegiz
Buradaki olay ne onu anlamadım forumdan başka birinin mesajı mi?Bana saydırsa onun sülalesinden çıkarım 😄😄😄
Akli melekelerinde problem mevcut boşver 😂Bana saydırsa onun sülalesinden çıkarım 😄😄😄
Evet makara olsun diye ekran almıştım Başka birinin buBuradaki olay ne onu anlamadım forumdan başka birinin mesajı mi?
Crkım ne oldu pelerınlı gazmanAkli melekelerinde problem mevcut boşver 😂
Ben de engelli Kral benim engellediğim adamlar sıkıntılıdır emin ol 😄Akli melekelerinde problem mevcut boşver 😂
Olum bu ne sba sabah haykırdım awParamı verin
Ekli dosyayı görüntüle 899876
Milletin mesajini alintilayip yorum yapiyon ama o Mesaji anlamiyon ulan sen tam şabanmissin 😂Buradaki olay ne onu anlamadım forumdan başka birinin mesajı mi?
Ben seni güldürdüm Allah da beni güldürsün bir dm yanar herhalde 😄Olum bu ne sba sabah haykırdım aw
Oooo harbi bende yerin harbi genisledi 😂Ben de engelli Kral benim engellediğim adamlar sıkıntılıdır emin ol 😄
Kral Burada kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum 7/24 buradayım biliyorsun beniOooo harbi bende yerin harbi genisledi 😂