- 9,050
- 4,035
- 113
Vay be onlybet roll ünde paralar basıyordun şimdi para kovalıyon bu kumar insanı vezirde eder rezilde bırakmak lazım@VECNA 3 kişiyi ben mi seceyim? Yoksa sen mi secersin
Vay be onlybet roll ünde paralar basıyordun şimdi para kovalıyon bu kumar insanı vezirde eder rezilde bırakmak lazım@VECNA 3 kişiyi ben mi seceyim? Yoksa sen mi secersin
Sonra daha ugrama oraya reıs100 bin kabul edildi hesaba daha gelmedi diger 100 bin de 1 saat sonra çekim vereblcem
Dost kişileri seçtin mi gelirse tabi100 bin kabul edildi hesaba daha gelmedi diger 100 bin de 1 saat sonra çekim vereblcem
sonra çizik çekiyoruz siteye100 bin kabul edildi hesaba daha gelmedi diger 100 bin de 1 saat sonra çekim vereblcem
Gelir gelir sabır önemli bu konularda o kadar reklam yapıyor grandpasha öder illaki.100 bin kabul edildi hesaba daha gelmedi diger 100 bin de 1 saat sonra çekim vereblcem
Grand mi siteGelir gelir sabır önemli bu konularda o kadar reklam yapıyor grandpasha öder illaki.
Daha değil şuan hesaba gelmesi o kolay işDost kişileri seçtin mi gelirse tabi
Kişileri seçtin mi diyorsun adamın hangi sitede şuan sıkıntı yaşadığını bilmiyorsunGrand mi site
Gece o kadar takip ettik uyuya kalmışız 🤣Kişileri seçtin mi diyorsun adamın hangi sitede şuan sıkıntı yaşadığını bilmiyorsun![]()
Tebrikler doncic100 bin kabul edildi hesaba daha gelmedi diger 100 bin de 1 saat sonra çekim vereblcem
Odesinler de abi 1 saat gecerr100 bin kabul edildi hesaba daha gelmedi diger 100 bin de 1 saat sonra çekim vereblcem
The nnorth will not forgetWinter is coming
Kim para kovaliyor 😂 ? Uyanamadin heraldeVay be onlybet roll ünde paralar basıyordun şimdi para kovalıyon bu kumar insanı vezirde eder rezilde bırakmak lazım
Kendin seç yaw hem para işini hallettim hemde 3Daha değil şuan hesaba gelmesi o kolay iş