- 5,216
- 2,760
- 113
Sen niye deliriyonAllahım delirmemek elde değil off
Sen niye deliriyonAllahım delirmemek elde değil off
En sevmediğim şey maç gelmeden diyorlar yao won diyenlerde s. gin burdan
Valla üzüldük dost ☹ geçmiş olsunKırk yılda 1 olur bu olay o da benim başıma geldi
Jokic son çeyrek mide bulandırdiKırk yılda 1 olur bu olay o da benim başıma geldi
Şa bi git kardeşim saka mısın kaç saattir burda zaman harcıyoruz ki adam olmadan par akaybetti üzülmezmiöinsan robot değiliz git tşşağınk başka yerde geçSen niye deliriyon
ya parasının da amk kanka amk yerinde mac bitmemiş delirmek elde değil amkEn sevmediğim şey maç gelmeden diyorlar ya
bu nbae valla oynanmaz bide ağır favori orlando kım abı koskoca denver mk3 çeyrek önde götüren takım son peron satıyor maçı dalga geçiyor
Son pozisyon faul yoktu hakem resmen drive et faul çalarız demiş başka açıklama yokKırk yılda 1 olur bu olay o da benim başıma geldi
Vallahi ben şimdi geldim konuya görmedim onları yazanları Ben de sevmiyorumya parasının da amk kanka amk yerinde mac bitmemiş delirmek elde değil amk
Oclari iste harbiden oclari ilk yari ayakta duramıyordu orlando 0 numara olmasa sayıları yoktu macta 15 fark olunca bu maci siksen kayip olmaz dedim ise bak orlando 3 per aslan kesildi büyük geçmiş olsun senin de ihtiyaç vardı çok yazık olduKırk yılda 1 olur bu olay o da benim başıma geldi
amk siyahları siyahları tuttular resmenSon pozisyon faul yoktu hakem resmen drive et faul çalarız demiş başka açıklama yok