- 12,589
- 4,364
- 113
Faul gerçekten yoktuSon pozisyon faul yoktu hakem resmen drive et faul çalarız demiş başka açıklama yok
Faul gerçekten yoktuSon pozisyon faul yoktu hakem resmen drive et faul çalarız demiş başka açıklama yok
Öyle resmen öyle bakma Koç challenge almasa 2 pozisyonda da yanlısmkarar vermişlerdi bakmordan pay biç hakemlere kalsa maç 3 dakka kala Orlando kapanmıştı zatenamk siyahları siyahları tuttular resmen
karaktersiz heriflerÖyle resmen öyle bakma Koç challenge almasa 2 pozisyonda da yanlısmkarar vermişlerdi bakmordan pay biç hakemlere kalsa maç 3 dakka kala Orlando kapanmıştı zaten
öyle valla bro yazık oldu jokic murray nekadar taşısın amk diğer salaklar kacırıp kacırıp durduÖyle resmen öyle bakma Koç challenge almasa 2 pozisyonda da yanlısmkarar vermişlerdi bakmordan pay biç hakemlere kalsa maç 3 dakka kala Orlando kapanmıştı zaten
Bu mesajı yazdığımda dalga geçen arkadaş nerede. İy bittiğinde orlandoya basın en banko 11.5 handikap kesin gelir demiştim NBAda en çok basılan maç bu maçtır. Eminim ilk 2 peri Denver alınca oynayan arkadaş maç sonu sıkıntı olacağını tahmin etmiştir. İyi tiyatro izlettiler baronlarBeyler new orleans maçını boşverin geldi o maç. Orlando maçı önemli bence
Öyle ciddenöyle valla bro yazık oldu jokic murray nekadar taşısın amk diğer salaklar kacırıp kacırıp durdu
patlıcak dedim dinlemedinizpatlar
NBA’de şikesiz ayarsız tek maç yokturBu mesajı yazdığımda dalga geçen arkadaş nerede. İy bittiğinde orlandoya basın en banko 11.5 handikap kesin gelir demiştim NBAda en çok basılan maç bu maçtır. Eminim ilk 2 peri Denver alınca oynayan arkadaş maç sonu sıkıntı olacağını tahmin etmiştir. İyi tiyatro izlettiler baronlar