- 17,204
- 9,733
- 113
123-122 biter o maç skor girÇarlos heat 266.5 üst olmaz mı
123-122 biter o maç skor girÇarlos heat 266.5 üst olmaz mı
Senin para sitede mi tüpçüde miÇarlos heat 266.5 üst olmaz mı
İadeli slot 😆Gitti 200x geldi yarısını iade ettim 1 ay uğramam buraya hahdgd
Tüpçüde çekip jokere atıp 500 freebet alcamSenin para sitede mi tüpçüde mi
Dost bana bir yılbaşı bileti ayarla başı da sonu da 44 olsun. Rüyamda büyük ikramiye Malatyanin Hoş köyünden Arif Efendiye çıkmıştır anonsu yapılıyordu.Bakmadım keyfim yok dost
Çıkartırsam etiketlerim
Arif efendi mülaim insan sabırlı ol.geregini yapacağız bu.forumda kötü bi tabire bürüdüler bizi kimseye borcumuz kalmadı emeğimizin geçtiği adamlar harçlik attıgımiz kisler kuponlara gülüp.gecince tekrar açmama kararı verdim 1kac kişi aklımda sadece onlara yarin 1klık rol.açtırcam.sartlı rol olacak odaKurtaran ne zaman kurtaracaksın bizi bekle bekle yaşlandık
Unutursan kalbin kururArif efendi mülaim insan sabırlı ol.geregini yapacağız bu.forumda kötü bi tabire bürüdüler bizi kimseye borcumuz kalmadı emeğimizin geçtiği adamlar harçlik attıgımiz kisler kuponlara gülüp.gecince tekrar açmama kararı verdim 1kac kişi aklımda sadece onlara yarin 1klık rol.açtırcam.sartlı rol olacak oda
Kanımız kurusun....Unutursan kalbin kurur
Kahkaha attım yemin ediyorum 😁Allahını seviyorsan 61. Sayı olunca etiket atma dost
61 valenciennes bildirimi görünce kafamı duvarlara vuruyorum
Bi umut foruma dalıyoruz bi bakıyoruz 10 tane bildirim var hayırdır inş diyip elleri ovuşturuyoruz bi bakıyoruz ahmet ahmetcan ahmetcansaraç ahmetcansaraçoğlu deliriyorum
Mübarek Arif Efendiye bile düşmanlık edenler var. Takma kafana boşver. Bu arada şartı nedir dost. 250 yatır 500 çek gibisinden mi.Arif efendi mülaim insan sabırlı ol.geregini yapacağız bu.forumda kötü bi tabire bürüdüler bizi kimseye borcumuz kalmadı emeğimizin geçtiği adamlar harçlik attıgımiz kisler kuponlara gülüp.gecince tekrar açmama kararı verdim 1kac kişi aklımda sadece onlara yarin 1klık rol.açtırcam.sartlı rol olacak oda
Eyvallah, cemi cumlenize iyi geceler ,Kanımız kurusun....
Bilet işi kolayDost bana bir yılbaşı bileti ayarla başı da sonu da 44 olsun. Rüyamda büyük ikramiye Malatyanin Hoş köyünden Arif Efendiye çıkmıştır anonsu yapılıyordu.
EyvallahEyvallah, cemi cumlenize iyi geceler ,
Anons doğruysa gelirBilet işi kolay
10 kişiye 500 trx çekilişi gelir mi dost
Yorumsuz Arif efendi iyi geceler herkeseMübarek Arif Efendiye bile düşmanlık edenler var. Takma kafana boşver. Bu arada şartı nedir dost. 250 yatır 500 çek gibisinden mi.
İyi geceler dost. Vicdanin rahat ise kafana şapkadan başka birsey takma.Yorumsuz Arif efendi iyi geceler herkese
Dm attım ıban at dıye cvb vermıyorsun paran var demekkı kankaEyvallah, cemi cumlenize iyi geceler ,
ulan dmlerin gelmiyor . Bende sana dm atamiyorum.Dm attım ıban at dıye cvb vermıyorsun paran var demekkı kanka
Serefmı bıraktılar bızdeulan dmlerin gelmiyor . Bende sana dm atamiyorum.
Senin serefin yeter canin sagolsun
Forumda şeref para etmiyor Metin Hocam. Para olsun şerefe diyerek içerler şerefi o derece.Serefmı bıraktılar bızde