Böyle böyle acıtmadanİngiltereyi oynayan bebe 2 kez karşı karşıya kaçırdı teşekkürler gerizekalı kai 🤣
Böyle böyle acıtmadanİngiltereyi oynayan bebe 2 kez karşı karşıya kaçırdı teşekkürler gerizekalı kai 🤣
Yeminle 7 tane site gezdim bulamadım hala showbet link de bulamadımAç artık şu rollü de takip edelim tahir yav
erhanla barışmanın şerefine mi yazdın 2 paragraf sende altta kalmaz şimdi 3 paragrafta o patlatırShowbete 2 ay önce 250 TL yatırım yaptım geçmedi hesaba, desteğe bağlandım atıştık biraz, bana talep oluştur tekrar dedi. Girdim bi kaz kez üst üste talep oluşturdum. Sonra baktım bakiye 10250 TL olarak 250+10k iki yatırıp olarak eklendi. Geri çekerler korkusuyla hemen abuk sabuk bı maça vurdum şansa geldi. Hepsini odemislerdi. Niye bunu anlattım sorma bilmiyorum
Freebet derdin yoksa virabete atsanaYeminle 7 tane site gezdim bulamadım hala showbet link de bulamadım
Dedeye gittiyse söyle tahir bir şekil örtbas ederiz makina ayıkmadanRol bile açamıyorum delirirsin hshdhd
Şöyle bir kabasini alayım dedim. Şimdi kendisi gelir dip temizlik yapar puhahahaerhanla barışmanın şerefine mi yazdın 2 paragraf sende altta kalmaz şimdi 3 paragrafta o patlatır
Dert tasa kalmadı zaten link varmi atayım bi yere yeterFreebet derdin yoksa virabete atsana
Yav amma Allem ettin ver jokere atayım takıl işte dostRol bile açamıyorum delirirsin hshdhd
Gitti 200x geldi yarısını iade ettim 1 ay uğramam buraya hahdgdDedeye gittiyse söyle tahir bir şekil örtbas ederiz makina ayıkmadan
Yapay zekaya yazdırıyor diyorlar mesajlarıŞöyle bir kabasini alayım dedim. Şimdi kendisi gelir dip temizlik yapar puhahaha
Noktalama işaretleriyle arası iyi değil. Yapay zeka virgülleri atlamıyor dostYapay zekaya yazdırıyor diyorlar mesajları
Virabet167.comDert tasa kalmadı zaten link varmi atayım bi yere yeter
Almıştır ona da parayı basıp son sürümünü nba tahminleri yaptırıyordur kesinNoktalama işaretleriyle arası iyi değil. Yapay zeka virgülleri atlamıyor dost
Sponsormus pardon aga yatırdımVirabet167.com
Allah ıslah etsin iflah olmaz oAlmıştır ona da parayı basıp son sürümünü nba tahminleri yaptırıyordur kesin
Tetikteyim aç rollü ilk mesajı yazalımSponsormus pardon aga yatırdım
Oğlum al benim hesaptan joker oyna illa alacaksan la uğraşmaYeminle 7 tane site gezdim bulamadım hala showbet link de bulamadım
Retrobet olmadığına eminimBen de bi kere 100 yatırım talebi oluşturdum para atmadım ama hesaba geçti. Oynadım kaybettim kayıp bonusu talep ettim reddetti. Benim anılar hep fakir