- 1,583
- 637
- 113
kalbi sakat olmasın
kalbi sakat olmasın
dost adam bunu istiyorBeyler aşağılayıcı kelimeler istemiyoruz..
Tebriklerİşte bu be artık siz düşünün fakirler ben ZENGİNim ZENGİN
bana da ingiliz bir hayırsever mirasından pay verecekmiş şanslı olarak seçilmişim. Seninki kadar değil 1.6m euro ama tek şartım gariban fukaraya destek olacaksın dedi. Yok dedim ben kraldan çok kralcıyım parayı kimseyle paylaşmam. Sonra parayı atmaktan vazgeçti mailleşmemiz bittiİşte bu be artık siz düşünün fakirler ben ZENGİNim ZENGİN
fghghjghjjhjkghjghjOğlum iki dakika adam olmayı beceremiysunuz de mi? Gerçi sen ömrün boyunca adam olamazsın kumar beynini bitirmiş seni Allah seni kurtarsın zavallı kardeşim benim
Gerçekse çekilebilir bir paraysa burda paylaşabilirsin gerçi boş konu amabitpanda 30 almayan aldın alamayana yardımcı oluruz
Dostum inanma dün bu kişinin ifsasini yaptim ben WhatsAppdan konuşmaları şimdi bana yazıyor sen dolandırıcısın diye 🤣🤣Gerçekse çekilebilir bir paraysa burda paylaşabilirsin gerçi boş konu ama
İnandığımdan değil ama bazen çıkıyor para çekimli olanlar o yüzden buradan paylaş bilenler küfürü bassın diyeDostum inanma dün bu kişinin ifsasini yaptim ben WhatsAppdan konuşmaları şimdi bana yazıyor sen dolandırıcısın diye 🤣🤣
İyi günlerde harca 😅İşte bu be artık siz düşünün fakirler ben ZENGİNim ZENGİN
Beyler öyle demeyin bir ara hotmaile 8 bitcoin kazandın diye spam maili geldiydi. Hatta konusunu da açtıydım. Adamlar ilk başta 3-5 dolar ödüyordu sonra 8 bitcoin çekmek için para yatır tamamını çek diyordu. Ben de günde 2-3 kere tekrar tekrar 3-5 dolar çekip çekip duruyordum haha. Bazılarından ciddi ekmek çıkabiliyorİnandığımdan değil ama bazen çıkıyor para çekimli olanlar o yüzden buradan paylaş bilenler küfürü bassın diye
o maillere tıklamaya devam et yakında paran çalınabilirBeyler öyle demeyin bir ara hotmaile 8 bitcoin kazandın diye spam maili geldiydi. Hatta konusunu da açtıydım. Adamlar ilk başta 3-5 dolar ödüyordu sonra 8 bitcoin çekmek için para yatır tamamını çek diyordu. Ben de günde 2-3 kere tekrar tekrar 3-5 dolar çekip çekip duruyordum haha. Bazılarından ciddi ekmek çıkabiliyor
:dİşte bu be artık siz düşünün fakirler ben ZENGİNim ZENGİN
Tmmİşte bu be artık siz düşünün fakirler ben ZENGİNim ZENGİN
Nasıl dolandıracaklarını şaşırdılarİşte bu be artık siz düşünün fakirler ben ZENGİNim ZENGİN
Merve'ye kulak ver mk mervesi kazancın yolunu gösteriyorİşte bu be artık siz düşünün fakirler ben ZENGİNim ZENGİN