Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ve Zengin Oldum

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
İşte bu be artık siz düşünün fakirler ben ZENGİNim ZENGİN
bana da ingiliz bir hayırsever mirasından pay verecekmiş şanslı olarak seçilmişim. Seninki kadar değil 1.6m euro ama tek şartım gariban fukaraya destek olacaksın dedi. Yok dedim ben kraldan çok kralcıyım parayı kimseyle paylaşmam. Sonra parayı atmaktan vazgeçti mailleşmemiz bitti :(

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
İnandığımdan değil ama bazen çıkıyor para çekimli olanlar o yüzden buradan paylaş bilenler küfürü bassın diye
Beyler öyle demeyin bir ara hotmaile 8 bitcoin kazandın diye spam maili geldiydi. Hatta konusunu da açtıydım. Adamlar ilk başta 3-5 dolar ödüyordu sonra 8 bitcoin çekmek için para yatır tamamını çek diyordu. Ben de günde 2-3 kere tekrar tekrar 3-5 dolar çekip çekip duruyordum haha. Bazılarından ciddi ekmek çıkabiliyor

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,585
637
113
Beyler öyle demeyin bir ara hotmaile 8 bitcoin kazandın diye spam maili geldiydi. Hatta konusunu da açtıydım. Adamlar ilk başta 3-5 dolar ödüyordu sonra 8 bitcoin çekmek için para yatır tamamını çek diyordu. Ben de günde 2-3 kere tekrar tekrar 3-5 dolar çekip çekip duruyordum haha. Bazılarından ciddi ekmek çıkabiliyor
o maillere tıklamaya devam et yakında paran çalınabilir

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,569
7,282
113
Acaba istatistik olarak mumkun mu boyle seyler. Yani data da binlerce kisi var mail listesinde, bunlardan 10 tanesini dusurse aslinda temiz para. Ama bunlara inanip gercekten para gonderen filan vardir.
Birini ben dolandırıldığına ikna edemedim. Kadin diyorki yurt disindan arkadasim urunler gondercek gumruk icin benden 2500 istiyor dedi. Tamamda dedim onca seyi gonderen 80 euro veremiyormu neden senden istiyor dedim, gozleri şaşı oldu. Sanki ben onun ticaretini baltalamis gibi oldum. Velhasil bu tur seylere inanan bi kitle var illaki