- 14,989
- 11,348
- 113
Arkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Makinelerde hakketen sorun var galiba. Bu ne biçim soru, bunu kim bilebilirArkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Jacpot kupona düşüyor o anda zaten düşse anında ekleniyor , 1 hafta sonra eklenmiyorkiArkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Ciddimisin kanka1000 TL ekler doya doya ye
Harbi mi yaJacpot kupona düşüyor o anda zaten düşse anında ekleniyor , 1 hafta sonra eklenmiyorki
Ya olm Allah aşkına bu şansın başka evresi tamamen bizim arkadaş var osursa jackpot düşüyor adama yarın düşerse konu aç senArkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Tutan kuponla alakası yok yatsada düşüyor umuda girmeHarbi mi ya
Vbette pazartesi ile cuma oluyorJacpot kupona düşüyor o anda zaten düşse anında ekleniyor , 1 hafta sonra eklenmiyorki
Aynn knk sen kupon yapıyorsunya kupon sonuclaninca eğer jacpot denk gelirse anında ekleniyor bakiyeye ,Harbi mi ya
Kuponun kazanmasıyla ilgisi yok ki spor jackpotunda kaybeden kuponada dusebilirArkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Ne bilem şöyle bi 50k ekleseler temizinden iyi olurYa olm Allah aşkına bu şansın başka evresi tamamen bizim arkadaş var osursa jackpot düşüyor adama yarın düşerse konu aç sen
Peh ne biçim işmişKuponun kazanmasıyla ilgisi yok ki spor jackpotunda kaybeden kuponada dusebilir
Ozaman pazartesi cuma maçlarına yüklenin Bi kupona denk getirinVbette pazartesi ile cuma oluyor
O çok zor o işe osimhen bakıyor 🤣Ne bilem şöyle bi 50k ekleseler temizinden iyi olur
Hafta sonu değilmiydi o ben hafta sonu sürekli oynuyom salak gibiVbette pazartesi ile cuma oluyor
Çekiliş var sen ondan bahsediyorsun galibaCiddimisin kanka
Cuma ile pazartesi arası yapılan kuponlara ve pazartesi cuma arası yapılanlara düşüyor cuma dan pazartesi ye kadar olan sürede pazartesi dusuyor pazartesiden cumaya olanda da cuma belirleniyorOzaman pazartesi cuma maçlarına yüklenin Bi kupona denk getirin
Bende öyle biliyorum bakalım yarın başıma ne gelecek belki vbette benden başka üst üste bu hafta sonu kimse tutturmamıştır kupon ama kaybedenlere de ekleniyorsa işimiz yaş5.6 ay önce vbet hesabıma bı girdim 6k eklenmiş alla alla dedim mesajlara bı girdim spor jackpot muş kuponlar kazanmamisti bile ama pazartesi ekleniyor die biliyom