Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vbet Spor Jackpot Soru

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,280
4,845
113
Arkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Jacpot kupona düşüyor o anda zaten düşse anında ekleniyor , 1 hafta sonra eklenmiyorki

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Arkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Ya olm Allah aşkına bu şansın başka evresi tamamen bizim arkadaş var osursa jackpot düşüyor adama yarın düşerse konu aç sen

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Kuponun kazanmasıyla ilgisi yok ki spor jackpotunda kaybeden kuponada dusebilir

ELPROFOSÖR16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
213
63
5.6 ay önce vbet hesabıma bı girdim 6k eklenmiş alla alla dedim mesajlara bı girdim spor jackpot muş kuponlar kazanmamisti bile ama pazartesi ekleniyor die biliyom

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
5.6 ay önce vbet hesabıma bı girdim 6k eklenmiş alla alla dedim mesajlara bı girdim spor jackpot muş kuponlar kazanmamisti bile ama pazartesi ekleniyor die biliyom
Bende öyle biliyorum bakalım yarın başıma ne gelecek belki vbette benden başka üst üste bu hafta sonu kimse tutturmamıştır kupon ama kaybedenlere de ekleniyorsa işimiz yaş