- 35,433
- 26,317
- 113
Bu ne la 6 oran ne laEkli dosyayı görüntüle 907364
Koddan çıkanı bastık @Erhan2121 ne diyorsun gideri var mi şuda gelmezse hapı yuttuk puhah
Bu ne la 6 oran ne laEkli dosyayı görüntüle 907364
Koddan çıkanı bastık @Erhan2121 ne diyorsun gideri var mi şuda gelmezse hapı yuttuk puhah
Min çekim 1000 lira aq napimBu ne la 6 oran ne la
Oyuncu bahsi varmi ordaMatbette 220 var katlarım dersen vereyim yap bi üçlü kırışırız para lazım ayın 5ine kadar puhah
Var var yaz yasaklı platformdanOyuncu bahsi varmi orda
Yasaklı derken puahaVar var yaz yasaklı platformdan
Bozdurmaya iyi veriyo bi düşün derimEkli dosyayı görüntüle 907364
Bozarsak 37 lira zarar ederiz dost kurtarmıyorBozdurmaya iyi veriyo bi düşün derim
Mitchell çok dengesiz o gelirse gelirBozarsak 37 lira zarar ederiz dost kurtarmıyor
Konuştum kendisiyleMitchell çok dengesiz o gelirse gelir
Gelme olasılığıSon 1 saat beyler kaçıran bin pişman
Ekli dosyayı görüntüle 907374
Gelirse 400ü erhanla bana 200-200 atar mısın ağabeySon 1 saat beyler kaçıran bin pişman
Ekli dosyayı görüntüle 907374
Yüzde 3Gelme olasılığı
Yüzde sıfırGelme olasılığı
Erhan yeminli değil mi haram para yiyor muGelirse 400ü erhanla bana 200-200 atar mısın ağabey
Çeyrek kokoreçini alırım ayran da komşudanErhan yeminli değil mi haram para yiyor mu
Varan 2 nba duayeni erhandan banko kupon puhahEkli dosyayı görüntüle 907364

Nba helal dediErhan yeminli değil mi haram para yiyor mu
Kanka yeter kokoreçden sogutacan formu bedofun boyun devrilsin hemi gibi oldun yaaaaÇeyrek kokoreçini alırım ayran da komşudan![]()
Kac gun önce 80k cekik yaptı almadi 50 100 tane kokoreç simdi ceyrek kokoreçe muhtac oldu puaahKanka yeter kokoreçden sogutacan formu bedofun boyun devrilsin hemi gibi oldun yaaaa