- 35,042
- 25,824
- 113
Oooooo gelsin bonuslar heeeeeYazmıyo mu la bende görünmüyo mu. 33 olcak 1.5 ay sonra doğum günüm
Oooooo gelsin bonuslar heeeeeYazmıyo mu la bende görünmüyo mu. 33 olcak 1.5 ay sonra doğum günüm
Nba liginde bir seçenek çok olası gibi gösteriliyorsa ve çok yüklenme olduysa orada bir cebellezi vardırDun iyi patladık dost merak etme bugün ust yaparlar zaten bugün ku bültende tüm maclar alt gibi gözüküyor nba ters köşe yapmayı sever izleyelim bakalım ne olacak
Yemin ederim 2 aydır sadece onu düşünüyorum. O gün gelsin bonusları toplayayım da bırakayım kumarı diye planlar yapıyorum. 77.5 üst giriyorum maça ilk yarı üst angola ligi. 56 sayı çıkıor. Lan 56 çıkacaksa 77 baremi kim nerden uyduruyor aqOooooo gelsin bonuslar heeeee
Abartma aq canım sıkıldı ben biraz onlyfans bakayimYemin ederim 2 aydır sadece onu düşünüyorum. O gün gelsin bonusları toplayayım da bırakayım kumarı diye planlar yapıyorum. 77.5 üst giriyorum maça ilk yarı üst angola ligi. 56 sayı çıkıor. Lan 56 çıkacaksa 77 baremi kim nerden uyduruyor aq
+1Ciddi kız arkadaşım varken oynamıyordum akşamları hep onla vakit geçiriyordum sonra ayrıldık şimdi günün 10 saatini kumards geçiriyorum aq
Şöyle bi 5 6 tane çeksem yeter bana. Şu parayla o ara epey borç ödedim o günden beri belim doğrulmadı site nasıl beddua ettiyseAbartma aq canım sıkıldı ben biraz onlyfans bakayim
Denklem basit dostBugun ku maclar ust olmasin bende birsey bilmiyorum kac gündür ust olmasi gereken tüm maclar alt oldu bugün bültende 4 mac var 3 tanesi ust olacak
Lise üni ve sonrasında 4 tane ciddi diyebileceğim ilişkim oldu hepsi çok erken evlenmek istediler o yüzden olmadı. Tren de kaçtı. Bende de heves kalmadı+1
Valla aklıma bile gelmiyordu kupon yapmak puhah
Herkesi siktir ettik hayatımızdan ne çevre kaldı ne eş dost
Aradılar açmadık
Mesaj attılar dönmedik
Yok orlando ust olacak yıllarımızı verdik bu ise kimse orlando maci ust olur diyemez ama ben diyorum ust olacak puahaDenklem basit dost
Orlando alt
Philadelphia alt
Atlanta üst
Memphis üst
Ağır alt olurYok orlando ust olacak yıllarımızı verdik bu ise kimse orlando maci ust olur diyemez ama ben diyorum ust olacak puaha
Hadi bakalim zaten 216 olursa mac ust olmus olur puahaAğır alt olur
Dün kuponu yatan eleman görüyorsan oyna bu sefer doğru yazdım aq puhah
95-90 filan biter dostHadi bakalim zaten 216 olursa mac ust olmus olur puaha
Yav eruolig maçından 200 sayi çıktı bugün puaha nba de 200 sayi olmasin bugün bu mac ismimi degisceem kazım diye puaha95-90 filan biter dost
Yoksa ben sen miyimm sen ben misin+1
Valla aklıma bile gelmiyordu kupon yapmak puhah
Herkesi siktir ettik hayatımızdan ne çevre kaldı ne eş dost
Aradılar açmadık
Mesaj attılar dönmedik
Olm bu benim hikayeme benziyor niye yalan konuşuyorsunLise üni ve sonrasında 4 tane ciddi diyebileceğim ilişkim oldu hepsi çok erken evlenmek istediler o yüzden olmadı. Tren de kaçtı. Bende de heves kalmadı
sabah uyandığında yattığını görünce günün yüz yüz oranında daha mutlu da geçebilir o ihtimalde var 😂Neyse ben yatıyorum dünde uyumadık aq sokarım nbae
Drummondun yanına adam bulamadık zubac mıdır nedir 11 rib alırla kombinleyecektim sinmedi
Bu gece 288 liramızı cebımızde kalsin
Kesin sabah uyandığımda keşke oynasaymışım aq diyeceğim puhah
Cümleten iyi geceler
Bugunde uyuma dost ne olacak ölümlü dünya sonuçta ölünce zaten bol bol uyursun puahaNeyse ben yatıyorum dünde uyumadık aq sokarım nbae
Drummondun yanına adam bulamadık zubac mıdır nedir 11 rib alırla kombinleyecektim sinmedi
Bu gece 288 liramızı cebımızde kalsin
Kesin sabah uyandığımda keşke oynasaymışım aq diyeceğim puhah
Cümleten iyi geceler
Dün tutturduk ya dost bugunde oynasam tutacak modundayım ama dediğin gibi olacak büyük ihtimalsabah uyandığında yattığını görünce günün yüz yüz oranında daha mutlu da geçebilir o ihtimalde var 😂