http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vadonun Mekanı

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,295
4,564
113
hangimiz iyiyiz ki valla herkes borç harç içinde

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,295
4,564
113
Şuana kadar 4 yıl yedik bakalım 😅
m.k sözde sosyal medya yasası da vardı bir b.k çıkmıyormuş durup dururken söven adamdan bile para alamıcaksak napayım öyle yasayı şaka bi yana umarım denetimli falan olur kötünün iyisi

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,991
4,071
113
m.k sözde sosyal medya yasası da vardı bir b.k çıkmıyormuş durup dururken söven adamdan bile para alamıcaksak napayım öyle yasayı şaka bi yana umarım denetimli falan olur kötünün iyisi
Büyük ihtimalle öyle olacak gibi kanka bilmiyorum ama fatura ağır bir ton para cezası ödeyecem

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,991
4,071
113
Çok hızlı gittim farkında bile değilim ne yaptığımın

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,295
4,564
113
insan sinirle neler neler yapıyor bir kere evde karıya sinirlendim koldan oluyordum az daha 5 6 yerde bir ton kesik oldu gece gece iyi yetiştik hastaneye biliyomusun 3 tane havlu sardım hepsi kan içinde kaldı bazen sakin olmak lazım

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,295
4,564
113
insan akıllanıyor ama biliyor musun çok kötü canım acıdı o akşam kaç kere kolu açıp baktıklarını hatırlamıyorum cici bici biri olsa kesin bayılırdı 1 paketten fazla kan gitmiştir ciddiyim 3 havlu kan içinde kaldı düşün