Sıkıntı tehtit hakaret ne ararsan var 😅yapma ya ciddi misin üzüldüm valla sıkıntı nedir peki ?
Sıkıntı tehtit hakaret ne ararsan var 😅yapma ya ciddi misin üzüldüm valla sıkıntı nedir peki ?
Bakalım ne olacakyapma ya ciddi misin üzüldüm valla sıkıntı nedir peki ?
umarım bişey olmaz varmı tanıdık avukat istanbuldaysan bi arkadaş var kardeşimin avukat yardımcı olayımSıkıntı tehtit hakaret ne ararsan var 😅
umarım sıkıntısız atlatırsınBakalım ne olacak
Yok dost Akdeniz iklimindeyim😅umarım bişey olmaz varmı tanıdık avukat istanbuldaysan bi arkadaş var kardeşimin avukat yardımcı olayım
m.k sözde sosyal medya yasası da vardı bir b.k çıkmıyormuş durup dururken söven adamdan bile para alamıcaksak napayım öyle yasayı şaka bi yana umarım denetimli falan olur kötünün iyisiŞuana kadar 4 yıl yedik bakalım 😅
yapma be uzaksın istanbulda olsan cidden yardımcı olabilirsem olurdumYok dost Akdeniz iklimindeyim😅
Büyük ihtimalle öyle olacak gibi kanka bilmiyorum ama fatura ağır bir ton para cezası ödeyecemm.k sözde sosyal medya yasası da vardı bir b.k çıkmıyormuş durup dururken söven adamdan bile para alamıcaksak napayım öyle yasayı şaka bi yana umarım denetimli falan olur kötünün iyisi
aga hapse girme de gerisini boşver ciddenBüyük ihtimalle öyle olacak gibi kanka bilmiyorum ama fatura ağır bir ton para cezası ödeyecem
İçinden gecicez@AllanSaintMaximin
@Mayko78
@Gfbridvan1907
yarın buralarda olun yarın twenteyi parçalamamız lazım umarım cenk i koyar forvete mal mourinho dzeko dinlenecekmiş
insan sinirle neler neler yapıyor bir kere evde karıya sinirlendim koldan oluyordum az daha 5 6 yerde bir ton kesik oldu gece gece iyi yetiştik hastaneye biliyomusun 3 tane havlu sardım hepsi kan içinde kaldı bazen sakin olmak lazımÇok hızlı gittim farkında bile değilim ne yaptığımın
inşallahİçinden gecicez
Biz bugünde buradayim dost@AllanSaintMaximin
@Mayko78
@Gfbridvan1907
yarın buralarda olun yarın twenteyi parçalamamız lazım umarım cenk i koyar forvete mal mourinho dzeko dinlenecekmiş
eyvallah iyi günde kötü günde hep beraberiz hepBiz bugünde buradayim dost
hala apartmanda kapıda orda burda kanlar duruyor herkesin dediği öyle bir kesmişsin ki aferin yani allahtan dış tarafı kolun yoksa iç taraf olsa muhtemelen damarları falan keserdi kolu kullanamıcaktımİçinden gecicez
insan akıllanıyor ama biliyor musun çok kötü canım acıdı o akşam kaç kere kolu açıp baktıklarını hatırlamıyorum cici bici biri olsa kesin bayılırdı 1 paketten fazla kan gitmiştir ciddiyim 3 havlu kan içinde kaldı düşünÇok hızlı gittim farkında bile değilim ne yaptığımın