Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vadofone 17K Alışveriş Limiti 🏹

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Dostlar selamın aleyküm hayırlı sabahlar ben bu vadofone fatura üzerine cihaz almıştım bu ay bitti taksidi, sadece alışveriş üzerin'de ne bileyim telefon tablet vsvsvs 17k limit var acaba herhangi bir şey alıp mesela 16 17 bin arası cihaz alıp onu 14.15'e okutsam veya ne bileyim telefoncu olur falan filan yani sermaye yapmak için Ama bu sefer yine her ay fatura üzerinden telefona taksit gelecek öyle bir şey yapılır mı yoksa değmez mi sizlerin yorumunu almak istedim hayırlı günler dilerim. 👋🏻

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Zaten bitiklere oynuyoruz 240k borç var kredi kartına dün son ödeme günüydü falan dayandilar kapıya yakında avukatlık da olur zaten

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
266
218
43
Dostlar selamın aleyküm hayırlı sabahlar ben bu vadofone fatura üzerine cihaz almıştım bu ay bitti taksidi, sadece alışveriş üzerin'de ne bileyim telefon tablet vsvsvs 17k limit var acaba herhangi bir şey alıp mesela 16 17 bin arası cihaz alıp onu 14.15'e okutsam veya ne bileyim telefoncu olur falan filan yani sermaye yapmak için Ama bu sefer yine her ay fatura üzerinden telefona taksit gelecek öyle bir şey yapılır mı yoksa değmez mi sizlerin yorumunu almak istedim hayırlı günler dilerim. 👋🏻
Vadafone pay ile razer gold al %8 ile tekrar sat zararin mimubun olur

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Değmez tabi ordan 16 17 ye aldığın ürünü 14 15 e veremezsin kardeşim boşver girme.

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Fatura üzerine alıyorsan zaten en az 3 4 bin fazladan ödüyorsun telefonun değerinden nerden baksan %40 zarar edersin
Aynen mesela bu aldığım cihazda Kanka piyasası normalde 8-9'muş bana 14.15'e patlamıştı doğru söylüyorsun aslında.

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Vadafone pay ile razer gold al %8 ile tekrar sat zararin mimubun olur
Kanka öyle yapamıyorsun Bu dediğin sistem değil yani bu sadece Vodafone alışveriş limiti veriyor sana yoksa dediğini ben de düşündüm olmaz yani

Crayz1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
231
92
28
Reis sakın diyeyim 17 e ye aldın telefonu 15 e satman imkansiz en fazla 7 8 bin verirler ihtiyacın yoksa girme bu işe derim

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Bataklığa girmişsin uzandığın dal incecik kırılır daha da içeri girersin başka işe yaramaz

sancaktar1990

Karizma1967
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
204
63
Aynen mesela bu aldığım cihazda Kanka piyasası normalde 8-9'muş bana 14.15'e patlamıştı doğru söylüyorsun aslında.
Soyguncu hepsi zaten birde onlar ile uğraşırsın ödeyemeyince şimdi biri çıkar ben sana yardımcı olayım der sakın inanma üzülme sonra

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Soyguncu hepsi zaten birde onlar ile uğraşırsın ödeyemeyince şimdi biri çıkar ben sana yardımcı olayım der sakın inanma üzülme sonra
Yok dost öyle numaralara gelmem de hayat bizj çok üzdü be artık hissizlestim yeminle sosyal hayatımi bırak iş hayatından olduk vsvsvs borç var bir dünya falan sağolasın yine de görüşlerin için

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,361
11,465
113
Bulaşma dost. Patladık fena. Kalsın boşver. Sonrası sıkıntı

sancaktar1990

Karizma1967
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
204
63
Yok dost öyle numaralara gelmem de hayat bizj çok üzdü be artık hissizlestim yeminle sosyal hayatımi bırak iş hayatından olduk vsvsvs borç var bir dünya falan sağolasın yine de görüşlerin için
Kim normal ki inan şuan serdar ortaç'ın para ile ulaştığı kafaya ben parasız ulaştım hiç bir şeyden zevk almıyorum artık sakin sesiz herkesten uzak yaşamak istiyorum

Son düzenleme:

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Denize düşenin yağmurdan korkusu olmaz kanka 5-6 bin zarar edersin kredi çektiğinde de aynısı hatta daha fazlası oluyor zaten canın istiyosa yap gitsin

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Kim normal ki inan şuan serdar ortaç'ın para ile ulaştığı kafaya ben parasız ulaştım hiç bir şeyden zevk almıyorum artık sakın sesiz herkesten uzak yaşamak istiyorum
En çok'da ne koyuyor biliyormusun kredi kartından cayır cayır harcarken daha 1 ay öncesi 20 30k bir kupona basıyordum ben şimdi de deneme bonusu kod kovalıyorsun bu çok koyuyor. Bir de üstüne bütün her yere kayıt olmuşsun yeni bir yer bulamıyorsun iyicene delirtiyor adamı Vallahi bizim sonumuz iyi değil