Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vadofone 17K Alışveriş Limiti 🏹

akonlyyy

Sözü tartmadan söyleyen,aldığı cevaptan incinmesin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
771
113
En çok'da ne koyuyor biliyormusun kredi kartından cayır cayır harcarken daha 1 ay öncesi 20 30k bir kupona basıyordum ben şimdi de deneme bonusu kod kovalıyorsun bu çok koyuyor. Bir de üstüne bütün her yere kayıt olmuşsun yeni bir yer bulamıyorsun iyicene delirtiyor adamı Vallahi bizim sonumuz iyi değil
Kod kovalamaya devam et. Çektiğin parayı tut elinde biriktir. Oynayacaksan öyle oyna kumarını.

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
266
218
43
İşte kime okuturuz acaba elimiz de patlar mı korkusu var zaten bu ay da 2900 fatura gelmiş 3 gün sonra son günü onu bir şekil hallederim de işte okutabilirmiyiz acaba bende 17k küsur limit var dost
Kardeşim eğer alırsan ve faturalarini 3 ay yatirmazsan 70-80 k bandında avukat masrafları ve cihazlar da dahil birde bundan problem yaşarsın ödenmemiş faturan vs varsa hiç girme

Roeine16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
62
28
Dostlar selamın aleyküm hayırlı sabahlar ben bu vadofone fatura üzerine cihaz almıştım bu ay bitti taksidi, sadece alışveriş üzerin'de ne bileyim telefon tablet vsvsvs 17k limit var acaba herhangi bir şey alıp mesela 16 17 bin arası cihaz alıp onu 14.15'e okutsam veya ne bileyim telefoncu olur falan filan yani sermaye yapmak için Ama bu sefer yine her ay fatura üzerinden telefona taksit gelecek öyle bir şey yapılır mı yoksa değmez mi sizlerin yorumunu almak istedim hayırlı günler dilerim. 👋🏻
👍

sallodo123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
837
113
Allah razı olsun dost yani ben tek nakit avans taksitli nakit avans hepsini kullandım acaba yapılandırma yaparlar mı bana diye düşünüyorum normalde dün benim 100k üzeri borç ödemem lazımdı vallahi bilmiyorum en son avukata kadar beklicem dicem bir canım var bankalar Birliği vsvsvs vallahi daraldim bıktım ak
Hangi banka dostum

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,371
6,644
113
Telefon alırsan kesinlikle kutunun jelatinini bile açtırma. Açtığın anda ekşi 3 bin.

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,931
8,810
113
Dostlar selamın aleyküm hayırlı sabahlar ben bu vadofone fatura üzerine cihaz almıştım bu ay bitti taksidi, sadece alışveriş üzerin'de ne bileyim telefon tablet vsvsvs 17k limit var acaba herhangi bir şey alıp mesela 16 17 bin arası cihaz alıp onu 14.15'e okutsam veya ne bileyim telefoncu olur falan filan yani sermaye yapmak için Ama bu sefer yine her ay fatura üzerinden telefona taksit gelecek öyle bir şey yapılır mı yoksa değmez mi sizlerin yorumunu almak istedim hayırlı günler dilerim. 👋🏻
16-17 ye alıp 14-15 e vermen imkansız. Ancak 10-12 ye verirsin

Fiore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
201
43
Hepsiburada limiti bozdurmak istiyorum ben de

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
İşte kime okuturuz acaba elimiz de patlar mı korkusu var zaten bu ay da 2900 fatura gelmiş 3 gün sonra son günü onu bir şekil hallederim de işte okutabilirmiyiz acaba bende 17k küsur limit var dost
Dostum oturduğun muhitte bayi yok mu gidiyorsun bayiye bana nakit lazım bu kadar limitim var buna ne nakit verebilirsin diyorsun tüm bayiler yapıyor bunu özellikle avm içindekiler oda sana şu telefonu alcaz şu kadar taksit yapıp şu kadar ödicen aylık diyor işlemleri yapıyorsun sana nakit verip gönderiyorlar en temiz yolu bu ben 2 kere turkcell 1 kere Türk Telekom bayisinde böyle yaptım.

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Dostum oturduğun muhitte bayi yok mu gidiyorsun bayiye bana nakit lazım bu kadar limitim var buna ne nakit verebilirsin diyorsun tüm bayiler yapıyor bunu özellikle avm içindekiler oda sana şu telefonu alcaz şu kadar taksit yapıp şu kadar ödicen aylık diyor işlemleri yapıyorsun sana nakit verip gönderiyorlar en temiz yolu bu ben 2 kere turkcell 1 kere Türk Telekom bayisinde böyle yaptım.
Yani 17k limit karşılığı ne alırız dostum

Fiore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
201
43
Ank
Orada çıkarıyorlar zaten listesini şunu alsak şu kadar veririz bunu alsak bu kadar veririz diye en temizi o diyorum o yüzden git bayiye hepsi yapıyor bu işi dostum
ankarada da yapan bayi var mı direkt nakit verem? Avm bayileri kurumsal olmuyor mu onlar yapmaz gibi geldi

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Ank

ankarada da yapan bayi var mı direkt nakit verem? Avm bayileri kurumsal olmuyor mu onlar yapmaz gibi geldi
Ben İstanbuldayım dost avm de yapan yer vardı illa avmye gidin demiyorum ama 10 bayiden 8i yapıyor yapmasa da ben yapmıyorum der çıkar gidersin problem yok sanki hırsızlık mı yapıyon 😂

twalcottt14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
537
144
43
Kral gir normal bı magazaya yüzde 5 kesip nakite çevir

Gfbarmy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
168
43
[/QUOTE
Yarı yarıya düşün sen onu kanka fazla satarım düşüncesine girme