- 3,034
- 2,643
- 113
TamamdirTakip et o maçı oran iyi oldumu yapistir
TamamdirTakip et o maçı oran iyi oldumu yapistir
O namussuz donmedi bana nova@V3R0N T.g bk bi
Donucek adam bukadar konusturmaz Muro göt adam herzaman gotturO namussuz donmedi bana nova
Gittim onun üstüne 23 gün kaldım geldim bulamıyorum buralarda bir görsem rezil edeceğim ibneyiDonucek adam bukadar konusturmaz Muro göt adam herzaman gottur
Adam olsa cezaya giden adama en kotu 1 k atar ama nerede o adamlık
Buralardaydi sen yokken sen geldin gizliden gizliden takiliyordurGittim onun üstüne 23 gün kaldım geldim bulamıyorum buralarda bir görsem rezil edeceğim ibneyi
Ya o birdaha gelmez hele birde seni burda aktif gördümü hiç yazmazGittim onun üstüne 23 gün kaldım geldim bulamıyorum buralarda bir görsem rezil edeceğim ibneyi
Aynen öyle tam düşündüğüm gibiBuralardaydi sen yokken sen geldin gizliden gizliden takiliyordur
Şimdi ağzımı açacağım banlanacağım ya tam teneke yaBuralardaydi sen yokken sen geldin gizliden gizliden takiliyordur
Ben de biliyordum da geleceğini Orhan az dedi ya oynamıştır Ama emin ol
S.et elbet birgün bir fırsat geçer eline senin ozaman yaparsın hamleniŞimdi ağzımı açacağım banlanacağım ya tam teneke ya
Orhan kimBen de biliyordum da geleceğini Orhan az dedi ya oynamıştır Ama emin ol
Dost açık kuponları takip ediyom ya bakamadım senin dediğin arkadaş yazsın bana
Oran laOrhan kim
Emin ol buna Kral yakındırS.et elbet birgün bir fırsat geçer eline senin ozaman yaparsın hamleni
Sen yaz dm kapali oynamadinmiDost açık kuponları takip ediyom ya bakamadım senin dediğin arkadaş yazsın bana
Oynamadın mıDost açık kuponları takip ediyom ya bakamadım senin dediğin arkadaş yazsın bana
Yok oynamadim valla blackjackde bir parmak atıp geldim agskbdkajsSen yaz dm kapali oynamadinmi
Golden önce oran 2.10 duYok oynamadim valla blackjackde bir parmak atıp geldim agskbdkajs