- 3,034
- 2,643
- 113
Tüm takımlar iğrenç bugün yaCacık ya Phoenix cacık yani
Tüm takımlar iğrenç bugün yaCacık ya Phoenix cacık yani
Bi Utah - Atalanta ciddi oynamışTüm takımlar iğrenç bugün ya
Senin yerine ben deneyeyim sende şans yokTüm takımlar iğrenç bugün ya
Bende değil sizde şans yok arkada yapıyorum tutuyo buraya geliyorum atıyorum yatiyo laSenin yerine ben deneyeyim sende şans yok
Cenabet giriyorlar konuyaBende değil sizde şans yok arkada yapıyorum tutuyo buraya geliyorum atıyorum yatiyo la
Dost valla bilmiyorum gelene kapımız açık da arkada 8de8 gidiyorum burda perişan olduk 🤣🤣🤣Cenabet giriyorlar konuya
Abdestsiz sokma dost konuya
Atma ozamanBende değil sizde şans yok arkada yapıyorum tutuyo buraya geliyorum atıyorum yatiyo la
Zorlamı attırıyoruzAtma ozaman
HahahhahhahhabaZorlamı attırıyoruz![]()
Arkada çok iyi giderkenDost valla bilmiyorum gelene kapımız açık da arkada 8de8 gidiyorum burda perişan olduk 🤣🤣🤣
Sakin ol dost wasil bişey söyledi cevap verdim niye sinirlendinAtma ozaman
Forumda kıskançlık var aw bak geçen kavga çıktı 300 bin vuran adama bak görürsün 1 hafta oldu vuralı 3 gün sonra burda yine dilencilik modunda olacak çok kişiden para falan istiyomuş dönecek buraya görürsünArkada çok iyi giderken
Geceyi kapat çok istersen bir tsne keyfe keder kupon atarsın gelirse dağıtım yaparsin
Tecrübe ile sabit 15 k artidaydim geçen buraya n e attiysam gitti 😁
Kızar oSakin ol dost wasil bişey söyledi cevap verdim niye sinirlendin![]()
Sınıenmedim kral ıyılıgın için atma dedimSakin ol dost wasil bişey söyledi cevap verdim niye sinirlendin![]()
Yok la kızsam biliyon brniKızar o![]()
Yav yok be bişey olmaz zarar yok zaten kafa kafaya gidiyo burda kaybettiğimiz rolleri arkada geri aldık çok sukurde NBA perişanlık bugunSınıenmedim kral ıyılıgın için atma dedim
Yer var mıAlalım intikamimizi
Genelde öyle olurForumda kıskançlık var aw bak geçen kavga çıktı 300 bin vuran adama bak görürsün 1 hafta oldu vuralı 3 gün sonra burda yine dilencilik modunda olacak çok kişiden para falan istiyomuş dönecek buraya görürsün