- 3,034
- 2,643
- 113
Ben evime öyle insanları alirmiyim dost başka yerdeydik sudbgshshahsArkadaşının 40 sn osurmasina boşuna sasirmisim hammina sizin evde kombide yanmiyordur orda gaz maskesi ile dolaşmak lazim
Ben evime öyle insanları alirmiyim dost başka yerdeydik sudbgshshahsArkadaşının 40 sn osurmasina boşuna sasirmisim hammina sizin evde kombide yanmiyordur orda gaz maskesi ile dolaşmak lazim
Dolandırıcılara muhattap olmuyorum mahocum konuyu kapat güzel kardesimKavurma ne ya ferdicim ne Dio bu abimiz
Çiğnenirse sıkıntı dostbimde 100 lira la kayış gibi çiğnenmiyo
Demek ferdicim roll paralarını pastiramaya yatiriyo sushsjsjshshGenelde ferdi kardeşim alıp bana kahvaltıya gelio o yüzden fiyatı bilmiyorum dost
Nasıl yaniDolandırıcılara muhattap olmuyorum mahocum konuyu kapat güzel kardesim
Duvardaki fayanslar dayanamaz o osuruga zatenBen evime öyle insanları alirmiyim dost başka yerdeydik sudbgshshahs
Dur dost bu ligde 5 dakika Boş gecer aman diyim 😂😂geliyor bu tebrikler
buda gelmezse birbirimizin yüzüne tükürüp defolalımDur dost bu ligde 5 dakika Boş gecer aman diyim 😂😂
Düdük taksak maç yönetir o dereceDuvardaki fayanslar dayanamaz o osuruga zaten
Brightona transfer oldum diyor geçen Eminönünde midye satarken zabıtalar kovalıyordu diyorlarDemek ferdicim roll paralarını pastiramaya yatiriyo sushsjsjshsh