- 22,539
- 11,664
- 113
Ulan teneke millette inanacak 300 aldın 6 aydır ödeme yapmıyorsun en son Polonya da vuracağım seniYav Allah kul peygamber kim varsa aşkına şu borcunu öde sabah kahvaltıda pastırma yiyemedim gözlerim doldu kahvemi içerken
Ulan teneke millette inanacak 300 aldın 6 aydır ödeme yapmıyorsun en son Polonya da vuracağım seniYav Allah kul peygamber kim varsa aşkına şu borcunu öde sabah kahvaltıda pastırma yiyemedim gözlerim doldu kahvemi içerken
1 adımda yapalım bitirelim kasayı 2 ye boleriz sonrada bu diyardan gideriz kanka 😂şimdiden geldi bil
Bedavaya verseler yemem çok tülü çok ağır bı gıda kavurma varken ona para verilirmiAz önce 200 gram pastırma parası denvere gitti shshsjsjsh
Vay be pastirmanın kilosu 2.5k mı oldu djfjdjAz önce 200 gram pastırma parası denvere gitti shshsjsjsh
yansınnnn1 adımda yapalım bitirelim kasayı 2 ye boleriz sonrada bu diyardan gideriz kanka 😂
Ben bir tek kuru fasulyede severim dost 😂😂Bedavaya verseler yemem çok tülü çok ağır bı gıda kavurma varken ona para verilirmi
Ne sandın bro tavuk olmuş 250 lira hsjajsnshdnVay be pastirmanın kilosu 2.5k mı oldu djfjdj
bimde 100 lira la kayış gibi çiğnenmiyoVay be pastirmanın kilosu 2.5k mı oldu djfjdj
Kavurma ne ya ferdicim ne Dio bu abimizBedavaya verseler yemem çok tülü çok ağır bı gıda kavurma varken ona para verilirmi
Arkadaşının 40 sn osurmasina boşuna sasirmisim hammina sizin evde kombide yanmiyordur orda gaz maskesi ile dolaşmak lazimBen bir tek kuru fasulyede severim dost 😂😂
tövbe de ben lafını duyunca kendimden geçtim sen bedava verseler yemem diyonBedavaya verseler yemem çok tülü çok ağır bı gıda kavurma varken ona para verilirmi
O kedi eti aqbimde 100 lira la kayış gibi çiğnenmiyo
Genelde ferdi kardeşim alıp bana kahvaltıya gelio o yüzden fiyatı bilmiyorum dostNe sandın bro tavuk olmuş 250 lira hsjajsnshdn