Doktora gitmerhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Tabii@Shellac reis rüyamda sevdiğim kadın yazmıştı birde burdan ban yiyordum 5dk ban atar mısın sevdiğim kadında yazar belki rüya gerçek olur 😅😅
sıkıntın mı varmerhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Git alkol al iç mayistirsin seni uyursun bayılırsın hattamerhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Ee hanı bızım ıcın katılıyordun turnuvaya ne adamsın ya 😀
Abartkafana sık intihar et ömür boyu uyku
Alerset diye alerji hapı var . Uyku yapıyor .banada dediğin gibi olmuştu . Psikolojik bı rahatsizlik . O alerji hapını iç uyuyacaksin merak etmemerhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Ban sayesinde düze çektik reis 🤣Rüyalar tersi çıkar derler
Bak sen şu işe![]()
Madde var mı ?merhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Bence Haklı olabilir doğru söylüyor olabilir benim de 4-5 uyuyamadığım zamanlar olmuş.Bnce salliyor bu cocuk yada sarhos 3 gun uyuyamamak bir anda olucak bisey degil
Eczaneye git Pasiflora 10'lu kapsül al kardeşim bana da bi arkadaş tavsiye etti aşırı iyi geldi hem bitkisel hemde çok iyi yatıştırıcı ruh halin de düzelirmerhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde