Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamamak

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,750
4,681
113
@Shellac reis rüyamda sevdiğim kadın yazmıştı birde burdan ban yiyordum 5dk ban atar mısın sevdiğim kadında yazar belki rüya gerçek olur 😅😅

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,750
4,681
113
merhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Doktora git

Roeine16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
62
28
merhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Git alkol al iç mayistirsin seni uyursun bayılırsın hatta

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
319
63
kafana sık intihar et ömür boyu uyku

Kadir191919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
210
44
28
Alerset diye alerji hapı var . Uyku yapıyor .banada dediğin gibi olmuştu . Psikolojik bı rahatsizlik . O alerji hapını iç uyuyacaksin merak etme

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
En tiyi ben bilirim günde 18 satı yatyorumm ama hic uyumamisgibiyim ah bi anlatabilsem

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,750
4,681
113

Ekli dosyalar

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,322
1,089
113
Madde var mı ?

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,057
1,842
113
1 gün bi inşaata çalış 1 hafta uyursun dert ettiğin şeye bak

Tahtsızkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,026
340
83
bende alkol yüzünden uyuyamıyorum geceleri sürekli kalkıyorum 4-5 kez

Eroolk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
46
28
Doktora acil dost geçmiş olsun

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
587
113
Eczaneye git Pasiflora 10'lu kapsül al kardeşim bana da bi arkadaş tavsiye etti aşırı iyi geldi hem bitkisel hemde çok iyi yatıştırıcı ruh halin de düzelir