Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uykululuk

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,772
11,273
113
O değil de sana yazarken uykum geldi tüm enerjini bana verdin sanırım,esniyorum şu ann 😂😂😂😂

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,082
13,763
113
Çalışıyorum normalde izin alıp çıkabilirim ama bugün pazar olduğu için çift müsai işi de bırakmak istemiyorum öyle yorulacagim bir iş de değil üzülürüm yani
Anlıyorum ama para senden kıymetli değil

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,082
13,763
113
Çalışıyorum normalde izin alıp çıkabilirim ama bugün pazar olduğu için çift müsai işi de bırakmak istemiyorum öyle yorulacagim bir iş de değil üzülürüm yani
Şunu anlamadim ise gidene kadar uyumadinmu

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,366
2,664
113
Çok tehlikeli canım kardeşim Allah muhafaza hemen izin alıp çık hemen senden önemli olmasın para bir maç buluruz parayı 2 ye katlariz sen kafanı yorma desemm😂🙏🏻
Ya şuan sıkıntidan geliyor zaten daha çok uykum bugün makedonlarin hepsi izinli 2 tane kamyon var onları doldurup gönderiyorum gelene kadar 1 saat vaktim var sıkıntidan da gelebiliyor uykum konuyu açmak bunun için de biraz sohbet edeyim diye

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,772
11,273
113
Millet yanlış anlayacak hahaha muhabbet başka Bizim ama neyse 😂😂😂

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
931
276
63
Merhaba arkadaş aşırı derecede uykum var
Önerileriniz varmı nabmam lazım kahve içdik olmuyo buz gibi suya girdik olmuyor
Ve göz kapaklarım öyle ağrıyorki aşırı derecede şuan uykum var uyu demeyin belli sebepden uyuyamıyorum
Beslenme alışkanlığını değiştir Spor yap depresyondasın çıkman lazım dışarı çık insanlarla muhabbet et

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,772
11,273
113
Ya şuan sıkıntidan geliyor zaten daha çok uykum bugün makedonlarin hepsi izinli 2 tane kamyon var onları doldurup gönderiyorum gelene kadar 1 saat vaktim var sıkıntidan da gelebiliyor uykum konuyu açmak bunun için de biraz sohbet edeyim diye
Akıllıca kardeşim devamm 😂🙏🏻