- 5,360
- 2,652
- 113
Çalışıyorum normalde izin alıp çıkabilirim ama bugün pazar olduğu için çift müsai işi de bırakmak istemiyorum öyle yorulacagim bir iş de değil üzülürüm yaniNeden uyuyamiyorsun
Çalışıyorum normalde izin alıp çıkabilirim ama bugün pazar olduğu için çift müsai işi de bırakmak istemiyorum öyle yorulacagim bir iş de değil üzülürüm yaniNeden uyuyamiyorsun
Ne iş yapıyor dağın başındaÇalışıyor arkadaş o yüzden uyumaması gerek
Beraber dayanalım 😂O değil de sana yazarken uykum geldi tüm enerjini bana verdin sanırım,esniyorum şu ann 😂😂😂😂
Anlıyorum ama para senden kıymetli değilÇalışıyorum normalde izin alıp çıkabilirim ama bugün pazar olduğu için çift müsai işi de bırakmak istemiyorum öyle yorulacagim bir iş de değil üzülürüm yani
Dagi bekliyor olabilir, dağa zarar gelmesin güvenlik falan olabilir 😂😂😂Ne iş yapıyor dağın başında
Operatör makina kullaniyorumNe iş yapıyor dağın başında
Öyle deme dost başka bir gün olsa hiç sorgulamadan bırakırdım ama günlüğüm 75 Euro bide ikiye katlaninca çok yardımcı oluyor ay sonuAnlıyorum ama para senden kıymetli değil
Çok tehlikeli canım kardeşim Allah muhafaza hemen izin alıp çık hemen senden önemli olmasın para bir maç buluruz parayı 2 ye katlariz sen kafanı yorma desemm😂🙏🏻Operatör makina kullaniyorum
Şunu anlamadim ise gidene kadar uyumadinmuÇalışıyorum normalde izin alıp çıkabilirim ama bugün pazar olduğu için çift müsai işi de bırakmak istemiyorum öyle yorulacagim bir iş de değil üzülürüm yani
Helee yatmamasi lazimmm😂A me iç çok güzel yatarsın 😄
SaplaHelee yatmamasi lazimmm😂
Özledim 😭😭😭
Ya şuan sıkıntidan geliyor zaten daha çok uykum bugün makedonlarin hepsi izinli 2 tane kamyon var onları doldurup gönderiyorum gelene kadar 1 saat vaktim var sıkıntidan da gelebiliyor uykum konuyu açmak bunun için de biraz sohbet edeyim diyeÇok tehlikeli canım kardeşim Allah muhafaza hemen izin alıp çık hemen senden önemli olmasın para bir maç buluruz parayı 2 ye katlariz sen kafanı yorma desemm😂🙏🏻
Sabah sabah bir 100 lira eksiğim var anasını satayım bir yere çıkacağım 250 bulduk 100 eksik 😄😄Özledim 😭😭😭
Gece vardiyasında gündüze geçtim direkŞunu anlamadim ise gidene kadar uyumadinmu
Beslenme alışkanlığını değiştir Spor yap depresyondasın çıkman lazım dışarı çık insanlarla muhabbet etMerhaba arkadaş aşırı derecede uykum var
Önerileriniz varmı nabmam lazım kahve içdik olmuyo buz gibi suya girdik olmuyor
Ve göz kapaklarım öyle ağrıyorki aşırı derecede şuan uykum var uyu demeyin belli sebepden uyuyamıyorum
Akıllıca kardeşim devamm 😂🙏🏻Ya şuan sıkıntidan geliyor zaten daha çok uykum bugün makedonlarin hepsi izinli 2 tane kamyon var onları doldurup gönderiyorum gelene kadar 1 saat vaktim var sıkıntidan da gelebiliyor uykum konuyu açmak bunun için de biraz sohbet edeyim diye
Depresyonda değilim ki dost nerden çıktıBeslenme alışkanlığını değiştir Spor yap depresyondasın çıkman lazım dışarı çık insanlarla muhabbet et