UYAP ta dosya durumu kapalı yazıyorsa dava kapanmış oluyor değil mi knkUyaptan icrami ödedim 1 gün bekledi basarisiz dedi hesaptan parayı çekti daha önce başına gelen varmi ?
Dilekçe yaz uyaptan benimde başıma geldi bı iki gün sonra kapandı dosyaUyaptan icrami ödedim 1 gün bekledi basarisiz dedi hesaptan parayı çekti daha önce başına gelen varmi ?
Hafta sonu olunca bisey yapamadım uyap telefon numarası var mail de attım dekontuDilekçe yaz uyaptan benimde başıma geldi bı iki gün sonra kapandı dosya
Pazartesi arayacam bakalım iade işlemi nasıl olacak durduk yere başımıza bela aldıkUYAP sistemi direk ödemede problem yapıyor genellikle iadesi 2-3 iş günü sürüyor
Onun yerine tarafına ulaşan tebligatta hesap bilgileri iletirler dosya numaranla birlikle oraya ödeme sağla daha net sonuç alırsın
İlettiğin hesaba iadesini yaparlar ama ara danış yine dePazartesi arayacam bakalım iade işlemi nasıl olacak durduk yere başımıza bela aldık
Uyaptan degil icra dairesine gidip kapatman gerekiyorUyaptan icrami ödedim 1 gün bekledi basarisiz dedi hesaptan parayı çekti daha önce başına gelen varmi ?
Harç masraflarıni ödemedim borcumu ödedim ama dilekçe yazsam tamamen kapanmış olur mu?Dilekçe yaz uyaptan benimde başıma geldi bı iki gün sonra kapandı dosya
harçıda ödemen lazım tamamen kapanması içinHarç masraflarıni ödemedim borcumu ödedim ama dilekçe yazsam tamamen kapanmış olur mu?
İcra dairelerine mi gitmem gerekiyor İZMİRDEYİM Çorum icra dairesi falan diyorharçıda ödemen lazım tamamen kapanması için
normalde evet ama ben akbankın bana ulaşan avukatına yazmıştım belirttiğiniz tutarı ödedim dosya hala açık gözüküyor niye diye o da iban bilgisi verdi harç parasını yatırdıktan 2-3 sonra dosya kapandıİcra dairelerine mi gitmem gerekiyor İZMİRDEYİM Çorum icra dairesi falan diyor
İade ile uğraşma. Hangi ıcra dairesi ise direkt oraya git eksik kalan tutar harç vs varsa öder kapatirsin.Pazartesi arayacam bakalım iade işlemi nasıl olacak durduk yere başımıza bela aldık
İstanbuldaİade ile uğraşma. Hangi ıcra dairesi ise direkt oraya git eksik kalan tutar harç vs varsa öder kapatirsin.
Tanıdık varsa senin yerine işlemleri o halletsin. Bende kafamda soru işareti kalmasın diye Ankara'dan başka şehire gidip kendim kapattım. Kapandı belgesinide elime aldım öyle geldim.İstanbulda
evetUyap a herkes girebiliyor mu ?
Benim dosya kapalı gözüküyor zaten ama bildiğim kadarıyla harç masraflarıni da ödemem gerekiyormuş kredi falan çekebilmek içinnormalde evet ama ben akbankın bana ulaşan avukatına yazmıştım belirttiğiniz tutarı ödedim dosya hala açık gözüküyor niye diye o da iban bilgisi verdi harç parasını yatırdıktan 2-3 sonra dosya kapandı
dosyan kapalı gözüküyorsa ödemişsin zaten harcı harç ödenmeden dosya kapalı gözükmez uyaptaBenim dosya kapalı gözüküyor zaten ama bildiğim kadarıyla harç masraflarıni da ödemem gerekiyormuş kredi falan çekebilmek için