Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyap İcra Ödeme

Alisen330

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
56
28
Uyaptan icrami ödedim 1 gün bekledi basarisiz dedi hesaptan parayı çekti daha önce başına gelen varmi ?

huseyin38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
290
57
28
UYAP sistemi direk ödemede problem yapıyor genellikle iadesi 2-3 iş günü sürüyor
Onun yerine tarafına ulaşan tebligatta hesap bilgileri iletirler dosya numaranla birlikle oraya ödeme sağla daha net sonuç alırsın

Alisen330

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
56
28
UYAP sistemi direk ödemede problem yapıyor genellikle iadesi 2-3 iş günü sürüyor
Onun yerine tarafına ulaşan tebligatta hesap bilgileri iletirler dosya numaranla birlikle oraya ödeme sağla daha net sonuç alırsın
Pazartesi arayacam bakalım iade işlemi nasıl olacak durduk yere başımıza bela aldık

klasniki17

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
61
18
işin yoksa bi adliyeye git orada kalemlerden biri yardımcı olur benimde başıma geldi ödemeyi yaptık uyapa düşmesi zaman alıyor ek bir masraf çıkmasın garantiye al

huseyin38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
290
57
28
Pazartesi arayacam bakalım iade işlemi nasıl olacak durduk yere başımıza bela aldık
İlettiğin hesaba iadesini yaparlar ama ara danış yine de
Borcun nereyeydi keza banka ya da mağaza senet borcu falansa avukat vasıtasıyla açılır dosyan bir indirim imkanın da olur onlarla irtibat kursan daha iyi olur aslında

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
445
83
İcra dairelerine mi gitmem gerekiyor İZMİRDEYİM Çorum icra dairesi falan diyor
normalde evet ama ben akbankın bana ulaşan avukatına yazmıştım belirttiğiniz tutarı ödedim dosya hala açık gözüküyor niye diye o da iban bilgisi verdi harç parasını yatırdıktan 2-3 sonra dosya kapandı

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Uyap a herkes girebiliyor mu ?

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
normalde evet ama ben akbankın bana ulaşan avukatına yazmıştım belirttiğiniz tutarı ödedim dosya hala açık gözüküyor niye diye o da iban bilgisi verdi harç parasını yatırdıktan 2-3 sonra dosya kapandı
Benim dosya kapalı gözüküyor zaten ama bildiğim kadarıyla harç masraflarıni da ödemem gerekiyormuş kredi falan çekebilmek için

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
445
83
Benim dosya kapalı gözüküyor zaten ama bildiğim kadarıyla harç masraflarıni da ödemem gerekiyormuş kredi falan çekebilmek için
dosyan kapalı gözüküyorsa ödemişsin zaten harcı harç ödenmeden dosya kapalı gözükmez uyapta