- 1,539
- 634
- 113
Sorma walla bugunku sansimi kullandimBaşka bişey olamaz zaten net şans 🤣🤣🤣
Sorma walla bugunku sansimi kullandimBaşka bişey olamaz zaten net şans 🤣🤣🤣
Kredi kartına attım dedin haydan gelen huya gitmesin dedin de yarın yine kumara atmak için patlatıcan o kartı 🤣🤣Sorma walla bugunku sansimi kullandim
Ozman hayrını gör toprağımAldim odeme kanki
Kanki zaten 30 k icerdeydm hissiyatla oynadm ne dusundum ne iki saat analiz ettm tamsmen sans biri gelmese biri gelir mantigiyla icimde bir his vardi 😁Tam kumarbaz kuponu işte böyle oynayarak kayba biraz daha kayıp borca biraz daha borç ekleniyor tamam hiç bir oranın garantisi yok ama gelme ihtimali olan oranları oynarsanız kayıp oranınız düşer unutmayın az kazanmak hiç kazanmamaktan iyidir tebrikler bu arada ama papaz her zaman pilav yemez biraz daha dikkat lütfen kupon yaparken; KALIN SAĞLICAKLA!!!
Yok kanka 20 k taksidim vardi odeme 10 k si oynadm 1500 kaldi oyle caktk iste 😁😁Kredi kartına attım dedin haydan gelen huya gitmesin dedin de yarın yine kumara atmak için patlatıcan o kartı 🤣🤣
Kalkıp ikisinede yüksek basman o ayrı bir enteresan birine 1000 lira birine 500 büyük şans vallaOlabilir bende sasirdm valla
Eee ancak kanki istedgm rakam buyduKalkıp ikisinede yüksek basman o ayrı bir enteresan birine 1000 lira birine 500 büyük şans valla
Kanki bekliyorumEee ancak kanki istedgm rakam buydu
Kanki vallahi kredi jartina attm bi arkadsta yazdi bana yoksa onuda geri cevirmezdmKanki bekliyorum![]()
Tm knkiKanki vallahi kredi jartina attm bi arkadsta yazdi bana yoksa onuda geri cevirmezdm
Şans değil, Bu hafta Sivas, Alanya, Fener ve bu maç birbirlerine bağlanmış resmen iyi para vurdular. Sende iyi denk getirmişsin Tebrikler.İki kuponunda hem 2/1 hemde +7 bitmesi tamamen sans 😁
Walla kanka ben hic bakmadim onlara hissiyat sadece hislermle oynadm ya gelir ya gider 😁😁Şans değil, Bu hafta Sivas, Alanya, Fener ve bu maç birbirlerine bağlanmış resmen iyi para vurdular. Sende iyi denk getirmişsin Tebrikler.
Doğrudur, benim şahsi fikrim o yönde.Walla kanka ben hic bakmadim onlara hissiyat sadece hislermle oynadm ya gelir ya gider 😁😁
Yüksek dediğin toplamda 1500 tl 😁😁😁 buna mı yüksek diyorsunKalkıp ikisinede yüksek basman o ayrı bir enteresan birine 1000 lira birine 500 büyük şans valla
Kanki teknswferde yuksek orana gelme ihtimali zayif oldugu icin belki diyodurYüksek dediğin toplamda 1500 tl 😁😁😁 buna mı yüksek diyorsun
Hisselerine kuvvet Dostum şansın daim olsun Daha doğrusu hislerin daim olsun 🙏🤗🍀👆Ekli dosyayı görüntüle 713168
Ekli dosyayı görüntüle 713169
Son paramdi ve boyle bisey oynadim tamda istedigim meblaydi borclar icin insallah pasa yemez 😁😁
Tamamen hissiyat mac baslamadan oynadim
İlac gibi geldi
Tamam da bastığın meblağlar yüksek değil 😁😁😁 hani 5k 10k bassan neyse de 1k 500 tl alt tarafı riske edilecek miktarlarKanki teknswferde yuksek orana gelme ihtimali zayif oldugu icin belki diyodur