- 227
- 66
- 28
Tebrikler kardeşim şansın bugün iyiymiş 
Tebrikler hocam valla hayattaki bütün şansını burada kullanmamış sındır İnşallah 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 713168
Ekli dosyayı görüntüle 713169
Son paramdi ve boyle bisey oynadim tamda istedigim meblaydi borclar icin insallah pasa yemez 😁😁
Tamamen hissiyat mac baslamadan oynadim
İlac gibi geldi
Olacagı varsa oluyor bır sekıldeKanki valla icimden geldi bastim +7 sonra dedm gelmese bari 2/1 olabilir diye tamamen mucize dk 8 kirmizi ustune 45+8 gol penaltidan atmasi
Nerden bilecektm ki kankiKombinde basaydin fena olurdu
Olabilir bende sasirdm vallaTebrikler hocam valla hayattaki bütün şansını burada kullanmamış sındır İnşallah 🤣🤣
tebrikler kralEkli dosyayı görüntüle 713168
Son paramdi ve boyle bisey oynadim tamda istedigim meblaydi borclar icin insallah pasa yemez 😁😁
İlac gibi geldi
PısmanmısnMuneccim boku yesem hadi biri gelir ikisi birden geldi 😁😁
Ne pismani valla dun bide kredi karti patlattim 30 k onu odedm direk beklemeden haydan gelen huya gitmesin bari para biseye yarasinPısmanmısn
Güle güle harca dostumEkli dosyayı görüntüle 713168
İlac gibi geldi
Aynen kanki dun 30 k patlattm kredi karti onun odemesini yaptm yaValla tebrikler dost insallah borclarina yeter. Sanki gecen sen yazmistin kredi lazim mi para lazim mi diye insallah diledigin gibi olur
Iyi iyi bir bize denk gelmiyor bizde kovaliyoruz ya bakalim elbet bir gun diyoruzAynen kanki dun 30 k patlattm kredi karti onun odemesini yaptm ya
İnsallah kardesm sizde bir gun vurursunuz duze cikarsinizIyi iyi bir bize denk gelmiyor bizde kovaliyoruz ya bakalim elbet bir gun diyoruz
Eyvallah dost tebrikler tekrarİnsallah kardesm sizde bir gun vurursunuz duze cikarsiniz
Tebrikler şans parası gelir miEkli dosyayı görüntüle 713168
İlac gibi geldi
Toprağım sorunsuz çekimini al site demesin maç ile anlaşman var 🤠🤠İki kuponunda hem 2/1 hemde +7 bitmesi tamamen sans 😁
Başka bişey olamaz zaten net şans 🤣🤣🤣İki kuponunda hem 2/1 hemde +7 bitmesi tamamen sans 😁
Aldim odeme kankiToprağım sorunsuz çekimini al site demesin maç ile anlaşman var 🤠🤠