- 103,163
- 58,278
- 113
Evet sefa usta ne dusunuyosun bu hususta? Gelirmi
keşke dayı abartılı basmadım gelmez diye gelirse de üzülecem bu yüzden109 oran net cepte 100 badılırmış buna
Kartal gibi ucuyoöne geçtik ilk defa
Abartma la 99 anca basmistir 😁109 oran net cepte 100 badılırmış buna
zorEvet sefa usta ne dusunuyosun bu hususta? Gelirmi
Ulan kupon banko içerde diorum dalga gecıoliar milwaki gitsin ders calıssın leş takım leşşEvet sefa usta ne dusunuyosun bu hususta? Gelirmi
La ben 1 lira bile bassam bu orani yakalamanin hazzi baska be nesine uzuluyosun.tutsunda senin uzulmen kalsin.umarim gelirkeşke dayı abartılı basmadım gelmez diye gelirse de üzülecem bu yüzden
20 basmış yarısını biz alırız tamm işteAbartma la 99 anca basmistir 😁
20 bastım dost 2200 verecek o da gelirse20-25 bastın bence ama oranı ıyı yakalamıssıb olasılık var
Ante gırmeden ufak bı serı daha yakalarsak ıyı okur20 ba
20 bastım dost 2200 verecek o da gelirse
Harbi cilginsin la ben gecen pho 7 orandi 10 lira atmak icin 10 dk dusundum o zamana kadar mac bitti pho yendi aw 😁😁20 ba
20 bastım dost 2200 verecek o da gelirse
ben zaten her gün böyle oranlara 5-10 sallıyorum takip etmek için geçen 50 bastım ucu ucuna gitti 5k alacaktım olmadı bu olursa güzel olacak bakalım inşallah olurLa ben 1 lira bile bassam bu orani yakalamanin hazzi baska be nesine uzuluyosun.tutsunda senin uzulmen kalsin.umarim gelir
Antede mal büyütmeyin bu kadar yaAnte gırmeden ufak bı serı daha yakalarsak ıyı okur
Tutulmuo adam sorun buAntede mal büyütmeyin bu kadar ya
Wallahi ölüsü para olsaymış 100 basılırmış walliahi bakHarbi cilginsin la ben gecen pho 7 orandi 10 lira atmak icin 10 dk dusundum o zamana kadar mac bitti pho yendi aw 😁😁
20 tlem olunca 100 yapmak için kçımı yırtıyom 😃Harbi cilginsin la ben gecen pho 7 orandi 10 lira atmak icin 10 dk dusundum o zamana kadar mac bitti pho yendi aw 😁😁
ben zaten her gün böyle oranlara 5-10 sallıyorum takip etmek için geçen 50 bastım ucu ucuna gitti 5k alacaktım olmadı bu olursa güzel olacak bakalım inşallah olur
Amma büyüttünüz amk ondan daha iyileri varTutulmuo adam sorun bu