- 85,869
- 30,252
- 113
Green berbatante çıksa iş yok milwakide ante bitirdi bizi
Green berbatante çıksa iş yok milwakide ante bitirdi bizi
Hala umudun varmı cıddenTrabzonu yakalarsa kartal yakalar hiç kimse yakalayamaz
Green nedir ya onuda sewmemgreengülüyorum sana green çok kötüler
Green Yerine yellow girse ehehheGreen berbat
😳😒Green Yerine yellow girse ehehhe
Hahah yok be reis kaneko uzunu sewmezdi gazi kosturdular oda 2. Olmuştu o zamnin en iyiside sabirli ve yavuzstardi ama sabırlı zaten 1600uzeri gitmezdi 3.oldu yavuzstar 1. Kisada takibe al 👍Bu zamana kadar ondan yatıyomuşuz Bana peder uzuncu demişti
Bro sakin maci izleme 😁 green yanindaki adama topu veremedi taca atti.20 numara kimse cok iyi ve cok istekli.bi atak anlatayim mil hucum etti basket atti + faul atis kacti bidaha sut denedi ante bidaha faul oldu 2de 2 atti ante phi bos gecri ante rib aldi gitti bidaha 2 lik bu kupon benim olsa suan kendimi dovuyor olurdum sinirden 😁ante çıksa iş yok milwakide ante bitirdi bizi
Beşiktaş sakatlardan tam kadro cıkamadı hiç bi maca .oyuzden form tutamadılar sakatlık olmaz form tutarsalar ligde uzun bi seri yakalayabilecek kadrosu var besıktasın.Hala umudun varmı cıdden![]()
Yav bu Milwaukee bedavadan mı şampiyon oldu yapmayın 😆😆 azıcık objektif. Olun. Geçen sene golden state i de gördük torontolardan 50 60 sayı fark yiyen bir takımdı 😆😆 bu sene iyiler ama. New york önce savunma yapmayı öğrensin neresi taş o takimin 😆😆Ya taş görmesek sende taşmış taş gibi takımlar newyork miami golden tam kadro pihili ne taşi kiremittir o
😆😆tamamKalırlar. kalırlar gecen sene josef atiba 40 mac oynadılar![]()
Biz haberbaturlarla yavuztaylarla j gitarlarla bold pilotkarla şentaylarla tostos turanlarla büyüdük hey gidi gunlerHahah yok be reis kaneko uzunu sewmezdi gazi kosturdular oda 2. Olmuştu o zamnin en iyiside sabirli ve yavuzstardi ama sabırlı zaten 1600uzeri gitmezdi 3.oldu yavuzstar 1. Kisada takibe al 👍