- 85,869
- 30,252
- 113
Fark1
1 hak daha ver dost 😃bilemedin dost bilseydin ortaktık maalesef![]()
Reis vur dedik öldürdün
Onu gecicen+15 fark yer bence
Milwaukee geçen senin şampiyonu taş gibi takım. Cleveland da üstüne koymuş bu sene çok daha iyiler. Ikisine de şansım gidiyor beni yatirmiyorlar😆😆😆Nbda en nefret ettıgım 2 takim var milwaki ve clevland
en iyi iki oyuncusu yok pota altı alternatifi de yok kısa koyuyor oraya mecbur çok dar rotasyonu yaniBen nbaden çok anlamıyorum ama phil 1 inci sıradaymış Eksiğimi çok mill favori çıkıyor
Al bendende o kadar reis ama işte hayat 2.sinde şampiyonluğunu gösterdi bana bi trabzonun şampiyonluğunu göstermedi 😏😏Nbda en nefret ettıgım 2 takim var milwaki ve clevland
Daha iyi gwcen sene sergen 12 oyuncuyla şampiyon olduphi 5 kısayla oynuyo ante çıksa bari oyundan
Anladımen iyi iki oyuncusu yok pota altı alternatifi de yok kısa koyuyor oraya mecbur çok dar rotasyonu yani
O da bu sene olacak gbıAl bendende o kadar reis ama işte hayat 2.sinde şampiyonluğunu gösterdi bana bi trabzonun şampiyonluğunu göstermedi 😏😏
Maxey ile niang maç sonuna diri kalamazlar.Onu gecicen
Kaneko yavruları uzunda İyi değilmi kum uzun öyle biliyomAl bendende o kadar reis ama işte hayat 2.sinde şampiyonluğunu gösterdi bana bi trabzonun şampiyonluğunu göstermedi 😏😏
O futbolcu lan😆😆😆 Trae Young o dediğinAtlantada ashle young var onu çok seviyom