- 42,718

- 12,609

- 113

Neyözelden birkaç kişiye gönderim sağladım dostum sana denk gelmemiş![]()
Neyözelden birkaç kişiye gönderim sağladım dostum sana denk gelmemiş![]()
Çözme bağlamaiyi Bagladın valla Dayı![]()
Yani abi ihaleyi 6 dan 10 a mi cikar diyonBen ömrümde o miktarı basmadı zaman ne gösterir bilmemde basabilceğimide sanmıyorum geçende basket kuponuna, 2500 falan basmıştın yanlısı yoksa hatta bugun bazı nedenlerden dolayı dagıtım yapamıyorum burdaki arkadaslar bidahaki etkinlikte yapıcam bişiler falan demiştin
Olabilir dogru durözelden birkaç kişiye gönderim sağladım dostum sana denk gelmemiş![]()
Bende ilk kupondan beri takipteydim de neyseözelden birkaç kişiye gönderim sağladım dostum sana denk gelmemiş![]()
Recep delikanlı gibi hayatında hiç kupon yaptın mı la
Nasıp deılmısBende ilk kupondan beri takipteydim de neyse
Yok la adam kendi bilir bize söz düşerim para onda 😁😁Yani abi ihaleyi 6 dan 10 a mi cikar diyon
Sana betnano gecmısımı atacam bı gun gorursun reısRecep delikanlı gibi hayatında hiç kupon yaptın mı la![]()
Kardes adam farklı bişey den konusuyor konu bu değilNasıp deılmıs![]()
Ben konudan kaciyom borclu cikcaz birilerine yoksa 😁iyi Bagladın valla Dayı![]()
Cekınce de reıs hangısını ıstersen atarız eywkupon daha sonuçlanmadı
kupon sonuçlanınca
@İskorpit
@Umutks41
@erhanbey22
@Muslera07
@recebb
@berkayaydin6
@orhuneses
özele gelirsiniz
diğer arkadaşlara da teşekkürler 6 demiştik 7 seçtik duruma göre jeton veya payfix çekeceğim bilgilendiririm
Yok lan atmana gerek yok oymamışsındır da 3 yıldır forumdayım senın hıc kupon yaptım falan dediğini görmedimSana betnano gecmısımı atacam bı gun gorursun reıs
Öpüyorum seni 😂kupon daha sonuçlanmadı
kupon sonuçlanınca
@İskorpit
@Umutks41
@erhanbey22
@Muslera07
@recebb
@berkayaydin6
@orhuneses
özele gelirsiniz
diğer arkadaşlara da teşekkürler 6 demiştik 7 seçtik duruma göre jeton veya payfix çekeceğim bilgilendiririm
Sen aktıf olmuon foruma atınca gıdıyı hepYok lan atmana gerek yok oymamışsındır da 3 yıldır forumdayım senın hıc kupon yaptım falan dediğini görmedim