- 11,459
- 6,768
- 113
Mı acabaUncle beyin atacağı parayla ortak role girilcek eleman aranıyor....
Mı acabaUncle beyin atacağı parayla ortak role girilcek eleman aranıyor....
Dene ve görMı acaba
Madem yilandin neden koynumda besledim anlamam ki 😁 sefaya tanidigimda borsada 20 dolardi simdi 20bin dolara gidiyo btc falan hikaye 😁kupon geçmişini kapat sana da laf gelmesin![]()
İlk kupon tuttuğunda konuyu çekiliş olarak düzeltelim demiştin.shellac sana yeni konu aç ya da burdakilere şans parası ver demişti.Konu devam etti.Şans parası denilince de genelde totem yapanlara kuponu takip edenlere veriliyordu.Haklisin biz iyi niyetliyiz.Düsunemedik kuponu baştan takip edip 100 mesaj yazan kişiler yerine sonradan gelen kendi arkadaşlarına vereceğini .Haklısın ne diyelim.Mesele para değil ama verdiğin umut . Kötü olan bu işte.Neyse iyi Geceler.totem yapanlardan diye bir cümle kurduysam buraya bırak dost sana da para atacam ama öyle bi cümle yoksa benim etkinliklerime katılıp katılmama hakkı sendedir
iyi forumlar sana![]()
Hesabındaki 200 e ortak edersen neden olmasın20 tl sine ortak edicek var mı![]()
dostum burdaki gönderimi 20 30 kişiye atamam ben olaya farklı gözle bakmanı öneririm 8 tane adam seçmişim 4 tanesine mesaj attığım bile olmamıştır kendini dışlanmış olarak göstermen yanlışİlk kupon tuttuğunda konuyu çekiliş olarak düzeltelim demiştin.shellac sana yeni konu aç ya da burdakilere şans parası ver demişti.Konu devam etti.Şans parası denilince de genelde totem yapanlara kuponu takip edenlere veriliyordu.Haklisin biz iyi niyetliyiz.Düsunemedik kuponu baştan takip edip 100 mesaj yazan kişiler yerine sonradan gelen kendi arkadaşlarına vereceğini .Haklısın ne diyelim.Mesele para değil ama verdiğin umut . Kötü olan bu işte.Neyse iyi Geceler.
200 olanin forumda ne isi var knk Yunus Emre deli paraHesabındaki 200 e ortak edersen neden olmasın
60 kurus var paparada yeterli miHesabındaki 200 e ortak edersen neden olmasın
İdare ederiz60 kurus var paparada yeterli mi![]()
Bu isler boyle Poyraz yokken arkadaslari hatirliyor sen o bu degil sen bu olaylari fazla abartiyosun bi kac kez daha gordum takma bu kadarİlk kupon tuttuğunda konuyu çekiliş olarak düzeltelim demiştin.shellac sana yeni konu aç ya da burdakilere şans parası ver demişti.Konu devam etti.Şans parası denilince de genelde totem yapanlara kuponu takip edenlere veriliyordu.Haklisin biz iyi niyetliyiz.Düsunemedik kuponu baştan takip edip 100 mesaj yazan kişiler yerine sonradan gelen kendi arkadaşlarına vereceğini .Haklısın ne diyelim.Mesele para değil ama verdiğin umut . Kötü olan bu işte.Neyse iyi Geceler.
yolla paparaİdare ederiz
Okadar büyük parayı kabul etmem imkansızyolla papara
60 kurus atam
küçümseme gercekten gün geliyor onu bile bulamıyozOkadar büyük parayı kabul etmem imkansız
kanka abartma onu da bulursun beküçümseme gercekten gün geliyor onu bile bulamıyoz
Hüseyin belli ya bu gece 500luk oldu sikintinin kaynagi okanka abartma onu da bulursun be![]()
Teşekkürler kardeşim geldijeton çekim yaptım jetonları olanlara gönderildi payfix isteyenler biraz bekleyecek aktarım yapacam