http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı unclaimed61/ Karagümrük 1 Gol Atarsın Her Halde

Kupon Miktarı
1611
Kupon Oranı
1.736

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,163
1,650
113
totem yapanlardan diye bir cümle kurduysam buraya bırak dost sana da para atacam ama öyle bi cümle yoksa benim etkinliklerime katılıp katılmama hakkı sendedir
iyi forumlar sana :)
İlk kupon tuttuğunda konuyu çekiliş olarak düzeltelim demiştin.shellac sana yeni konu aç ya da burdakilere şans parası ver demişti.Konu devam etti.Şans parası denilince de genelde totem yapanlara kuponu takip edenlere veriliyordu.Haklisin biz iyi niyetliyiz.Düsunemedik kuponu baştan takip edip 100 mesaj yazan kişiler yerine sonradan gelen kendi arkadaşlarına vereceğini .Haklısın ne diyelim.Mesele para değil ama verdiğin umut . Kötü olan bu işte.Neyse iyi Geceler.

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,701
6,751
113
İlk kupon tuttuğunda konuyu çekiliş olarak düzeltelim demiştin.shellac sana yeni konu aç ya da burdakilere şans parası ver demişti.Konu devam etti.Şans parası denilince de genelde totem yapanlara kuponu takip edenlere veriliyordu.Haklisin biz iyi niyetliyiz.Düsunemedik kuponu baştan takip edip 100 mesaj yazan kişiler yerine sonradan gelen kendi arkadaşlarına vereceğini .Haklısın ne diyelim.Mesele para değil ama verdiğin umut . Kötü olan bu işte.Neyse iyi Geceler.
dostum burdaki gönderimi 20 30 kişiye atamam ben olaya farklı gözle bakmanı öneririm 8 tane adam seçmişim 4 tanesine mesaj attığım bile olmamıştır kendini dışlanmış olarak göstermen yanlış
ki insiyatif bende arkadaşlarıma da atabilirim 1 kişiye de atabilirim 8 kişiye burda yardımcı olmaya çalıstım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,972
88,089
113
Bu isler boyle Poyraz yokken arkadaslari hatirliyor sen o bu degil sen bu olaylari fazla abartiyosun bi kac kez daha gordum takma bu kadar