- 4,555
- 928
- 113
Forum kullanıcı adım Reis24 papara numaram 1319665808 Herkese bol şanslar dilerim
Konuda diyor ki 1k mesaj Olan katılacak diyorKullanıcı Adım : napolyon kazancın daim olsun kardeşim Papara Id : 1091786813 <3
Benim arkadasim adam diyoki 1 k alti katilamaz hahahahaha tam failsin ak@Shellac ASIL 1K MESAJ VE ÜZERİ KATILMASI LAZIM OLAYA BAK 1K MESAJ ALTIDA KATILIYOR
Aç mı kaldın@Shellac ASIL 1K MESAJ VE ÜZERİ KATILMASI LAZIM OLAYA BAK 1K MESAJ ALTIDA KATILIYOR
Nerde beleş orada reisBenim gerizekali arkadasim adam diyoki 1 k alti katilamaz hahahahaha tam failsin ak![]()
Dostum sen bunlara takılma boşuna mod yok forumda kontrol ediliyor çok heyecanlisin@Shellac ASIL 1K MESAJ VE ÜZERİ KATILMASI LAZIM OLAYA BAK 1K MESAJ ALTIDA KATILIYOR
Kusura bakma kardeşimDostum sen bunlara takılma boşuna mod yok forumda kontrol ediliyor çok heyecanlisin![]()
Maydanoza zam gelmiş heryerde maydanoz var heryere atlayan çokNerde beleş orada reis![]()
Ben yine alıyorum abiReisim rollerde boy gösteremiyorsun artık burda nasipse sende rahat ol çekirge çok sıcradı bu sıralar