- 7,649
- 3,979
- 113
Su forumda en sevilmeyen kisiliyetsin hala hangi yuzle duruyon lan burdaMaydanoza zam gelmiş heryerde maydanoz var heryere atlayan çok
Su forumda en sevilmeyen kisiliyetsin hala hangi yuzle duruyon lan burdaMaydanoza zam gelmiş heryerde maydanoz var heryere atlayan çok
Knk Bi gram aklı olmayan insanları gördükce cok uzuluyorumBenim gerizekali arkadasim adam diyoki 1 k alti katilamaz hahahahaha tam failsin ak![]()
Çok komik hahahahSu forumda en sevilmeyen kisiliyetsin hala hangi yuzle duruyon lan burda![]()
AgamSu forumda en sevilmeyen kisiliyetsin hala hangi yuzle duruyon lan burda![]()
bende bende unutuyorum onu hep yeminle hahaAgambu adama bir kere çekilişte para yolladık
bir daha rol açınca reis giremez yazacam
![]()
Sabahtan akşama kadar adam para kovalıyorbende bende unutuyorum onu hep yeminle haha![]()
Knk Bi gram aklı olmayan insanları gördükce cok uzuluyorum![]()
Sende başka forumlardan kazanıyon ayik olKnk Bi gram aklı olmayan insanları gördükce cok uzuluyorum![]()
acliktan nefesi kokuyo 10 tl vereyimi de bak nasi abi abi ceker hahabaSabahtan akşama kadar adam para kovalıyor![]()
Bide maydanoz falan yazmaz mı tutuluyorumAgambu adama bir kere çekilişte para yolladık
bir daha rol açınca reis giremez yazacam
![]()
HahaBide maydanoz falan yazmaz mı tutuluyorumtwitterda buna Bi giriştim eli ayağı titredi tel no ver dedim hatalı tel no verip engellemiş
![]()
Her forumda etkinliğe katılma özgürlüğüne sahibim gözünde ne kadar büyük olduğumu öğrenmiş oldum beni takiptesinSende başka forumlardan kazanıyon ayik ol
@Reis24 sana laf atiyo bizde karsligini verdikBeyler Ne Yapmaya Çalışıyorsunuz.
Ben laf atmıyom yöneticiye iyi oku@Reis24 sana laf atiyo bizde karsligini verdik
tamamBana laf atmıyom yöneticiye iyi oku